Overzicht: alle nieuwe smartphones van Mobile World Congress 2018

Thomas Haenen
1 maart 2018, 21:43
2 min leestijd
Overzicht: alle nieuwe smartphones van Mobile World Congress 2018

Deze week vond het Mobile World Congress plaats in Barcelona. Veel fabrikanten presenteerden op deze beurs in Barcelona hun belangrijkste nieuwe smartphones voor dit voorjaar. Heb je een aankondiging gemist? We zetten alles nog even op een rijtje voor je.

Lees verder na de advertentie.

MWC 2018 overzicht: alle nieuwe smartphones

Voor Android-fans is het Mobile World Congress één van de belangrijkste weken van het jaar. Tijdens deze beurs in Barcelona presenteren fabrikanten als Samsung, Sony, Nokia en anderen hun line-up voor de komende maanden. Je hebt het misschien al gemerkt: ook Android Planet was op de beurs aanwezig. Met het laatste nieuws, uitgebreide previews en zelfs video’s hebben we je een indruk gegeven van al het nieuwe smartphonegeweld.

Centraal stond natuurlijk de Samsung Galaxy S9, die op zondagavond gepresenteerd werd. Samsung domineert al jaren de verkoop van Android-smartphones, en veel concurrenten leken de drukte dan ook uit de weg te gaan. Huawei, LG en andere fabrikanten bewaren hun nieuwe toestellen voor een aankondiging later in het jaar. Toch was er nog meer dan genoeg moois te zien.

Previews

Het Mobile World Congress is dé kans om nieuwe smartphones voor de release alvast uit te proberen. Bekijk onderstaande previews voor onze eerste indrukken van alle nieuwe toestellen. Natuurlijk kun je de komende maanden op reviews rekenen voor deze telefoons.

Nieuws

Voorafgaand en tijdens de beurs zijn er natuurlijk tal van aankondigingen. Van nieuwe smartphones tot releasedata voor de Nederlandse markt en meer: dit is het nieuws dat je misschien gemist hebt.

Toestellen

Interesse in alle nieuwe toestellen? Check dan onze devicepagina’s. Daar vind je meer informatie over alle smartphones, inclusief een overzicht van de beste aanbiedingen.

Op de hoogte blijven over alle nieuwe Android-smartphones? Volg ons via de website, Twitter of download de Android Planet-app!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Alcatel 1X
Alcatel 1X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu