De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Overzicht: alle nieuwe smartphones van Mobile World Congress 2019

Thomas Haenen
1 maart 2019, 16:07
3 min leestijd
Overzicht: alle nieuwe smartphones van Mobile World Congress 2019

Mobile World Congress 2019 zit er weer op! Benieuwd naar welke smartphones Samsung, Huawei, Xiaomi en andere grote fabrikanten hebben aangekondigd?

Lees verder na de advertentie.

MWC 2019 overzicht: alle nieuwe smartphones

Voor Android-fans is het Mobile World Congress één van de belangrijkste weken van het jaar. Tijdens deze beurs in Barcelona presenteren fabrikanten als Samsung, Xiaomi, Huawei, Nokia en anderen hun line-up voor de komende maanden. Je hebt het misschien al gemerkt: ook Android Planet was op de beurs aanwezig. Met het laatste nieuws, uitgebreide previews en zelfs video’s hebben we je een indruk gegeven van al het nieuwe smartphonegeweld.

Hoewel de beurs zelf pas op maandag 25 februari van start ging, trapte Samsung de boel vorige week al af op. Op 20 februari presenteerde het bedrijf de Galaxy S10, waarschijnlijk het populairste nieuwe toptoestel van dit voorjaar. Enkele dagen later volgden ook nieuwe high-end smartphones van Nokia, Xiaomi, Sony, LG en anderen. Het was een drukkere beurs dan de afgelopen jaren, met veel aandacht voor 5G, opvouwbare smartphones en flitsende camera’s. Heb je wat gemist, check dan onderstaand overzicht en je bent weer helemaal bij.

Hands-ons

Op het Mobile World Congress zijn bijna alle belangrijke nieuwe smartphones van de komende maanden alvast te vinden. Daardoor is het dé kans voor ons om alvast een eerste indruk op te doen van mogelijke toptoestellen. In onderstaande hands-on-artikelen lees je hoe deze aankomende Android-telefoons bevallen. Natuurlijk kun je later dit jaar rekenen op volledige reviews voor deze smartphones.

Nieuwsberichten

Voorafgaand en tijdens de beurs zijn er natuurlijk tal van aankondigingen. Van nieuwe smartphones tot releasedata voor de Nederlandse markt en meer: dit is het nieuws dat je misschien gemist hebt.

Alle nieuwe smartphones

Wil je meer weten over alle aankondigde nieuwe toestellen? Check dan onze devicepagina’s. Daar vind je meer informatie over de smartphones, inclusief specificaties, opvallende features en een overzicht van de beste aanbiedingen.

Op de hoogte blijven over alle nieuwe Android-smartphones? Volg ons via de website, Twitter, Instagram of download de Android Planet-app!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG K50
LG K50

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu