Geef je toestel een compleet nieuwe look met de My Android Taste Test

Erwin Vogelaar
12 maart 2017, 18:59
2 min leestijd
Geef je toestel een compleet nieuwe look met de My Android Taste Test

Google helpt met de My Android Taste Test om je toestel een nieuw uiterlijk te geven. Doe de quiz en je krijgt een wallpaper, launcher, widget en meer.

Lees verder na de advertentie.

Taste Test

Het is mogelijk om het volledige uiterlijk van Android naar eigen wensen aan te passen. Je zit niet vast aan hoe het besturingssysteem er standaard uitziet, zoals bijvoorbeeld met iOS wel het geval is. Om je te helpen een keuze te maken in het grote aanbod aan mogelijkheden, heeft Google nu de My Android Taste Test gelanceerd. Een website die helpt om je toestel helemaal nieuw aan te laten voelen.

my android taste test

Om een beeld te krijgen van je smaak, kun je op deze pagina een quiz doen door op ‘let’s go’ te klikken. Vervolgens krijg je een lijst met visuele vragen. Bijvoorbeeld of je van monochroom of kleurrijk houdt. Heb je liever licht of donker, fotorealistisch of animatie? Na het beantwoorden van alle vragen word je gepresenteerd met je eigen Android via een aantal verschillende looks.

Bij een look voor je Android-toestel hoort uiteraard een wallpaper. Je krijgt ook een icon pack aangeboden die past bij jouw smaak. Tevens raadt Google een launcher aan die onder andere past bij je kennisniveau van Android en je interesses. Uiteindelijk wordt er ook nog een widget en een toetsenbord aangeraden. De kans is groot dat de website Gboard aanraadt, wat ook wel logisch is. Dit toetsenbord van Google kun je verschillende stijlen geven, zodat het altijd past bij de rest van je toestel.

my android taste test

De My Android Taste Test is een slimme manier om de veelzijdigheid van Android te laten zien. En ben je toe aan een nieuw toestel, maar kun je geen nieuwe hardware betalen? Dan is dit een leuke manier om je smartphone weer helemaal op te frissen.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu