Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

My Market maakt de Android Market aanpasbaar

Redactie
9 augustus 2009, 9:42
1 min leestijd
My Market maakt de Android Market aanpasbaar
my market

Overzichtelijk is de Android Market niet: je krijgt lange lijsten met applicaties te zien en kunt niet aangeven welke applicaties je interessant vindt. My Market is een soort overlay voor de Android Market, waarmee je meer plezier krijgt bij het doorbladeren van applicaties en games. Blader je namelijk door de lijst gesorteerd op populariteit, dan kom je steeds dezelfde namen tegen. In My Market kun je items die je al hebt of die je zeker niet gaat installeren, uit de lijst filteren.

Je ziet dan alleen nog de interessante apps. Op die manier kun je ook alle aHome-uitbreidingen en bijvoorbeeld alle Sudoku-spelletjes weghalen uit de lijst, als je niet van Sudoku’s houdt.

Lees verder na de advertentie.

Interessante applicaties voorzie je van een ster of een bookmark, zodat je later alle gemarkeerde applicaties nog eens makkelijk kunt nakijken. Op zoek naar een goede weersapplicatie? Vink er een paar aan en je kunt achteraf kijken welke het best aansluit op je wensen. De ontwikkelaar is ook bezig met een aanbevelingssysteem, zodat je nieuwe applicaties kunt ontdekken die anderen aanraden.

Als je kort op een applicatie tikt verschijnt er een menu met opties Ster, Bookmark, Email en Wissen (d.w.z. wissen uit de lijst). Druk je extra lang op een item, dan word je doorgestuurd naar de Android Market. Je kunt later ook de lijst met Removed Items bekijken om bepaalde applicaties weer terug te zetten in de lijst.

Versie 0.9 van My Market is te downloaden via de Android Market (kijk in Applications > Tools).

Via: 4feets

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu