De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Update My Vodafone-app: check snel de details van je telefoonrekening

Gijs Ettes
12 augustus 2014, 18:30
1 min leestijd
Update My Vodafone-app: check snel de details van je telefoonrekening
My Vodafone-app

De My Vodafone-app is vandaag van een update voorzien die je in staat stelt om de details van je rekening, zoals het aantal opgesoupeerde MB’s belminuten, in PDF-vorm te bekijken. Verder heeft Vodafone de pagina waar je een schatting kunt zien van je resterende tegoed geüpdatet, zodat je kunt raadplegen hoeveel hd-video’s op YouTube je nog kunt bekijken met je databundel. Tot slot  heeft de dienstensectie een update gekregen en is de app voorzien van een aantal bugfixes.

Voor wie een smartphone met een Vodafone-abonnement heeft, is de My Vodafone-app eigenlijk een must. Je kunt er snel mee je tegoed raadplegen, voordeelbundels bekijken en beheren en checken wanneer je contract afloopt. Ook is het mogelijk om de buitenlandtarieven van Vodafone te bekijken en je prepaidtegoed op te waarderen.

Lees verder na de advertentie.

My Vodafone-app downloaden

Verder kun je vanuit de My Vodafone-app direct contact opnemen met de klantenservice van de provider middels chat, telefoon of sociale media. Via onderstaande link kun je My Vodafone downloaden. Versie 3.5 vereist 11,36MB aan vrije opslagruimte. De minimaal vereiste Android-versie verschilt per apparaat.

Download My Vodafone in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu