De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

My Vodafone: compleet vernieuwd uiterlijk met handige meldingen

Redactie
10 februari 2014, 16:21
1 min leestijd
My Vodafone: compleet vernieuwd uiterlijk met handige meldingen
myvodafone

Vodafone heeft de nieuwe versie van zijn Android-app gelanceerd. My Vodafone is daarmee helemaal vernieuwd en van een nieuw ‘playful’ design voorzien, zoals de telecomprovider het zegt. In de praktijk betekent het dat je door middel van bolletjes swipen de app bestuurt. Hoe? Ja, precies, dat dachten wij ook.

De app laat één bolletje met een door jou zelfgekozen foto zien, waar je informatiebolletjes naartoe kan slepen. Deze info-bollen bevinden zich rondom jouw foto. Hoewel de app lekker soepel werkt en de bolletjes snel nieuwe vensters openen, voelt het wel een beetje vreemd aan.

Lees verder na de advertentie.

My Vodafone app: screenshots

De My Vodafone-app biedt onder andere de mogelijkheid om met meerdere accounts in te loggen, en geeft je inzicht in je facturen, gebruik en tegoeden. Het gebruik- en tegoeden-venster is fraai vormgegeven, met een handig overzicht van hetgeen – minuten, sms’jes, MB’s – dat je nog over hebt en hoeveel dagen je nog hebt om het te besteden. Ook kun je 24/7 met Vodafone-medewerkers spreken om ondersteuning te krijgen.

Ook beschikt de app over een handig notificatiesysteem met betrekking tot bundeltegoed en de incassodatum voor het afschrijven van de rekening. De My Vodafone-app is tot op heden 850.000 keer gedownload en 80 procent van de Vodafone-klanten gebruikt de app: een flink succes voor de telecomprovider. Bekijk ook onderstaande video voor een indruk van de nieuwe My Vodafone-app.

My Vodafone video

https://www.youtube.com/watch?v=yCXcxyheH3I

Download My Vodafone

My Vodafone is gratis te downloaden voor Vodafone-klanten.

Download: My Vodafone (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu