MyMarket krijgt update met aangepaste filters

my marketDe applicatie MyMarket, waar we gisteren over schreven, heeft een update gekregen met twee belangrijke nieuwe functies. De eerste is aanpasbare filters. Op die manier is het makkelijk om op bepaalde trefwoorden in de titel of in de naam van de ontwikkelaar te filteren. Je kunt ook bepaalde woorden uitsluiten. De filterfunctie is te vinden onder Menu > Filter. Je kunt meerdere filters aanmaken, bijvoorbeeld een filter voor Widgets en Themes.
De tweede belangrijke verbetering is het invoeren van een SQLite3 database. Voorheen stonden de gebookmarkte items in de map /data/. Dit is nu een database op de sd-kaart geworden. En voor de volgende versie hebben de ontwikkelaars van MyMarket ook alweer plannen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Ze gaan een zoekfunctie inbouwen en in de bookmarks aangeven wanneer er updates van je favoriete applicaties beschikbaar zijn. Dat is handig wanneer je een bepaalde applicatie wel wilt installeren, maar liever wacht op de volgende (stabiele) update. Ook kun je als gebruiker ideeën aandragen.

Via: 4feets.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.