MyMarket krijgt update met aangepaste filters

Redactie
10 augustus 2009, 0:45
1 min leestijd
MyMarket krijgt update met aangepaste filters
my market

De applicatie MyMarket, waar we gisteren over schreven, heeft een update gekregen met twee belangrijke nieuwe functies. De eerste is aanpasbare filters. Op die manier is het makkelijk om op bepaalde trefwoorden in de titel of in de naam van de ontwikkelaar te filteren. Je kunt ook bepaalde woorden uitsluiten. De filterfunctie is te vinden onder Menu > Filter. Je kunt meerdere filters aanmaken, bijvoorbeeld een filter voor Widgets en Themes.
De tweede belangrijke verbetering is het invoeren van een SQLite3 database. Voorheen stonden de gebookmarkte items in de map /data/. Dit is nu een database op de sd-kaart geworden. En voor de volgende versie hebben de ontwikkelaars van MyMarket ook alweer plannen.

Ze gaan een zoekfunctie inbouwen en in de bookmarks aangeven wanneer er updates van je favoriete applicaties beschikbaar zijn. Dat is handig wanneer je een bepaalde applicatie wel wilt installeren, maar liever wacht op de volgende (stabiele) update. Ook kun je als gebruiker ideeën aandragen.

Lees verder na de advertentie.

Via: 4feets.com

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu