Mysterieuze Android MID roept vragen op

android midHet apparaat op de foto hiernaast is een Mobile Internet Device, kortweg MID. De website Pocketables ontdekte foto’s van het apparaat, maar kan het niet goed thuisbrengen. Het lijkt op een touchscreen MID met Android, met een scherm tussen de 4,3 en 5 inch. Het apparaat heeft applicaties als MSN Messenger en Google Talk aan boord. Er zit ook Wi-Fi en mogelijk 3G in en de processor is waarschijnlijk van Rockchip, waarschijnlijk de toekomstige RK2808.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Voor mensen die het leuk vinden om uit te zoeken is het een mooie puzzel. Voor de wat nuchterder ingestelde types: eerst maar eens afwachten of de wereld op de zoveelste Android MID zit te wachten. Bovendien circuleren de foto’s op Chinese techsites, dus de kans is aanwezig dat het apparaat op de foto voorlopig niet (nooit?) naar Europa komt.

android mid

Via: Pocketables

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.