Naamswijziging: HTC Hero gaat bij T-Mobile UK de T-Mobile G2 Touch heten
Redactie

t-mobile uk g2 touchT-Mobile was aanvankelijk van plan om de HTC Hero onder de naam G1 Touch op de markt te brengen. Volgens het Twitter-account van de telecomoperator zal de naam echter wijzigen: de nieuwe naam is T-Mobile G2 Touch. T-Mobile gaat het toestel eind deze maand in Engeland op de markt brengen, gelijktijdig met concurrent Orange, die wel de originele naam zal gebruiken. Orange biedt de HTC Hero gratis aan bij een tweejarig abonnement.
T-Mobile UK gaat een soortgelijk aanbod doen: de T-Mobile G2 Touch is gratis bij een abonnement van £40 als je voor minimaal 18 maanden een contract afsluit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In Nederland is nog geen aankondiging gedaan door T-Mobile. In de VS was die aankondiging er wel: daar zal de HTC Hero niet op de markt verschijnen.

Hieronder zie je de bevestiging van de naamswijziging. Er is nog geen persbericht rondgestuurd, waarin de tarieven, naamswijziging en lanceerdatum worden bevestigd.

tmobile g2 touch

Via: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.