Webversie Popcorn Time alweer offline door Brein

Redactie
5 maart 2015, 8:19
1 min leestijd
Webversie Popcorn Time alweer offline door Brein

Stichting Brein heeft Nachotime, een webversie van Popcorn Time die het mogelijk maakt om in de browser van je smartphone, tablet of computer films te streamen, alweer offline gehaald.

Lees verder na de advertentie.

Nachotime offline gehaald door Brein

nachotime offline

Nachotime toont sinds gisteravond een melding dat de site op last van piraterijbestrijder Brein uit de lucht is gehaald. De website doet in principe hetzelfde als Popcorn Time, maar je hebt voor het streamen van films en series geen aparte software nodig. Niet alleen de werking is hetzelfde, maar ook de interface van Nachotime en het feit dat er meestal Nederlandse ondertiteling aanwezig is. Streamen via zowel Nachotime als Popcorn Time is echter illegaal.

Hoewel Nachotime offline is gehaald, kun je nog wel van Popcorn Time gebruikmaken door de software te downloaden. Hoe deze precies werkt en wat je ermee kunt (ook op Android) lees je in ons uitgebreide dossier over Popcorn Time. Of Nachotime ooit nog een terugkeer zal maken, lijkt onwaarschijnlijk. Eerder haalde Brein al diverse andere websites die informatie of downloadlinks naar Popcorn Time aanboden offline.

Het laatste nieuws over Popcorn Time

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu