Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Nachotime voor de browser is nog gemakkelijker dan Popcorn Time

Redactie
4 maart 2015, 22:00
1 min leestijd
Nachotime voor de browser is nog gemakkelijker dan Popcorn Time

Nachotime is een webversie van Popcorn Time die het mogelijk maakt om in de browser van je smartphone, tablet of computer films te streamen. Deze films zijn meestal voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Lees verder na de advertentie.

De dienst is logischerwijs gebaseerd op Popcorn Time. Niet alleen is de naam vergelijkbaar met de populaire illegale software, ook de interface en werking oogt grotendeels hetzelfde. Het eveneens illegale Nachotime biedt een overzicht van de nieuwste films en tv-series aan, en laat je via een prettig design navigeren en video’s streamen.

Dit kun je met Nachotime

Anders dan bij Popcorn Time worden deze video’s gehost bij websites. Volgens Nachotime worden  de video’s geïndexeerd via Google Video’s. Uit testen blijkt dat alle films en series waar we op drukten, binnen enkele seconden begonnen te streamen. Meestal is er Nederlandse ondertiteling beschikbaar, zoals bij de film Birdman, die veel Oscars heeft ontvangen.

nachotime2

Bij een film of serie is meer informatie over de content te zien, zoals een korte introductie, de poster, lengte, releasedatum en trailer. Ook is er een link naar de iMDB-pagina van de film of serie te vinden, alsmede een overzicht van de acteurs die in de productie spelen. De kwaliteit past zich automatisch aan op basis van je internetsnelheid, waarbij veelal 720p of 1080p wordt aangehouden.

Hoe gebruik je Nachotime?

Nachotime is in de browser te gebruiken. Je kunt naar de website van Nachotime surfen en de illegale dienst werkt direct. Het is echter de vraag hoe lang de website online blijft. Nachotime verwijst copyrightwaakhonden door naar de hosters van de video, maar dat is niet altijd een succesvolle tactiek gebleken.

Update 5 maart: Op last van stichting Brein is Nachotime offline gehaald.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu