NCRV’s Man Bijt Hond nu ook als Android-app beschikbaar
Wouter Nijsen

Man Bijt HondMan Bijt Hond van omroep NCRV is van oorsprong een Vlaams televisie-programma waarin alledaagse nieuwtjes en gewone, onbekende mensen belicht worden. De eerste Nederlandse uitzending van Man Bijt Hond was op 30 augustus 1999 en afgelopen dinsdag was de 2000’ste uitzending. Om dit te vieren is er nu een Man Bijt Hond Android-app die gratis te downloaden is in de Android Market.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Man Bijt Hond Android-app laat je genieten van fragmenten uit het complete archief van de afgelopen 12 jaar en heeft tevens de nieuwste uitzendingen aan boord. Nieuwe uitzendingen worden dagelijks aan de app toegevoegd zodat de inhoud altijd up-to-date is. Ben je een vaste kijker van Man Bijt Hond en liefhebber van rubrieken als de Babbelbox, Ons kent ons, De Veerkampjes en Mandy dan is dit dé app die ervoor zorgt dat je je favoriete televisie-programma altijd bij de hand hebt. Je kunt de verschillende fragmenten met je vrienden delen via Twitter, Facebook of Hyves.

Man Bijt Hond_AndroidMan Bijt Hond_Android_1

Man Bijt Hond download je gratis in de Android Market, of door de QR-code te scannen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.