NEC Lifetouch W dual-screen Android-tablet op de markt gebracht.

Wouter Nijsen
24 mei 2011, 21:01
1 min leestijd
NEC Lifetouch W dual-screen Android-tablet op de markt gebracht.
nec_lifetouch_w_Android

Eind vorig jaar liet NEC weten dat ze aan een dual-screen LifeTouch Android-tablet werken. Op dat moment waren er echter nog weinig tot geen details bekend rond dit bijzondere device. Tijdens de afgelopen CES heeft NEC een prototype laten zien, maar daarna bleef het stil. Maar terwijl enTourage de pijp aan maarten heeft gegeven en hun eDGe dualbook uit de handel heeft gehaald, durft NEC hun Lifetouch-tablet 5 maanden na de aankondiging toch gewoon op de markt te brengen. De NEC LifeTouch W bestaat uit twee 7-inch touchscreens met een resolutie van 600×800 pixels en draait op Android 2.2.

De specificaties maken verder melding van een ARM Cortex-A8 processor, 3 megapixel camera, Bluetooth, GPS en Wi-Fi. 348 MB RAM en 1GB opslag maken het plaatje compleet. Opmerkelijk is de vermelding van een stylus, wat doet vermoeden dat de LifeTouch W is uitgerust met twee resistieve schermen. Een blik op de specificaties bevestigt dit vermoeden.

Lees verder na de advertentie.

De NEC LifeTouch W is momenteel alleen in Japan verkrijgbaar en er zijn op dit nog geen plannen het Android-device in Europa op de markt te brengen. Gaan we de NEC LifeTouch W in Europa missen? Of kan het beter in Japan blijven, omdat het eenzelfde toekomst tegemoet gaat als de enTourage eDGe?

Via: NEC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu