Placeholder
Redactie

mark-telefoonRegelmatig plaatsen wij op Android Planet nieuwe concepten van telefoons. Zo toonden we eerder de Mozilla Seabird en de Flip-telefoon. Nu is het de beurt aan een concept van Mark Spil. Hij is op dit moment bezig met de bachelor Industrieel Design aan de universiteit van Twente. Spils concept is eenvoudiger dan de Flip-telefoon, maar biedt wel veel mogelijkheden. Zoals je ziet draait de telefoon op TouchWiz van Samsung, net als de Samsung Galaxy S. Toch gaat Samsung deze telefoon (voorlopig) niet uitbrengen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De telefoon van Spil heeft een opvouwbaar touchscreen, waardoor de telefoon makkelijk mee te nemen is. De onderste helft van de telefoon is erg dik, maar dat komt omdat de accu zich daar bevindt.

Aan de zijkant is een rood stipje zichtbaar. Dit is een projector, die een QWERTY-toetsenbord projecteert. Dit innovatieve idee zagen we eerder op de Mozilla Seabird. Blijkbaar zijn steeds meer mensen het erover eens dat de telefoon van de toekomst een projector heeft.

Wat vind jij van de nieuwe telefoon? Is het een goed concept of ontbreekt er iets?

Met dank aan Themanchair voor de nieuwstip!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.