Nederlandse Android-apps: Wabbit en PimPam

wabbitOntwikkelaar Ronald van der Lingen mailde vanmiddag of we aandacht wilden besteden aan twee applicaties die hij heeft ontwikkeld: Wabbit en PimPam. Wabbit is een afstandsbediening voor de Nabaztag, het Wi-Fi-konijn dat bijvoorbeeld je e-mail en rss-feeds kan voorlezen. Maar de Nabaztag kan ook berichtjes voorlezen die vrienden naar je hebben gestuurd en dat is precies wat je met Wabbit kunt doen. Je kunt het konijn op afstand bedienen en berichtjes sturen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


PimPamDe tweede applicatie van jSource, het bedrijf van Ronald, is PimPam. Dit is een moderne variant op Pim Pam Pet, het gezelsschapsspelletje voor kinderen. Tot nu toe is PimPam het eerste (en enige) echt Nederlandse spel voor Android.

Meer info: Wabbit en PimPam

Beide applicaties zijn te vinden in Android Market: PimPam vind je bij Games > Brain & Puzzle en Wabbit is te vinden onder Applications > Entertainment.

We hebben zo’n Nabaztag-konijn staan; als we die gereanimeerd hebben zullen we de applicatie Wabbit eens reviewen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.