Nederlandse Flash-sites op Android 2.2 (video-review)
Redactie

android flashAdobe was zo vriendelijk om een testtoestel met Android 2.2 en Flash 10.1 beschikbaar te stellen voor een review. Daar gingen we natuurlijk graag op in. In deze video laten we een aantal Nederlandse Flash-sites zien (de website Flashpad.nl houdt een lijst bij van Flash-rijke Nederlandse sites). De nadruk ligt vooral op het afspelen van video’s in de browser zelf. We laten onder andere Burgerking.nl, NUvideo.nl, Ster.nl en de websites van Voetbal International en Sesamstraat zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Adobe zette op het leentoestel (een Nexus One met Android 2.2) een snelkoppeling naar een lijstje met aanbevolen sites. Dit zijn sites waarop je filmtrailers van Sony Pictures en Warner Bros kunt bekijken of waarop je Flash-spelletjes (Kongregate en Nickelodeon) kunt spelen.

Hieronder zie je een zelfgemaakt filmpje:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.