Nederlandse Motorola Milestone heeft Android 2.1

Wouter Nijsen
28 maart 2010, 13:09
1 min leestijd
Nederlandse Motorola Milestone heeft Android 2.1
motorola milestone

Recent kon je op Planet Android lezen dat de officiële Nederlandse release van de Motorola Milestone erg dichtbij is. Dit betekent dat er eindelijk weer een Androi- optie is voor liefhebbers van een smartphone met hardware QWERTY-toetsenbord. Wellicht kan de Milestone wat specificaties betreft wellicht niet meer helemaal meekomen met de nu geldende standaard. Helaas heeft de fabrikant dat natuurlijk helemaal aan zichzelf te wijten door de Milestone nu pas in Nederland op de markt te brengen, terwijl gebruikers in de VS al sinds november 2009 over het toestel kunnen beschikken. Er is echter één klein lichtpuntje voor de potentiële Nederlandse Milestone kopers.

Wanneer de Motorola Milestone vanaf 2 april in de winkel ligt, zal deze Android 2.1 aan boord hebben. Daarmee loopt het toestel in ieder geval wat Android-versie betreft helemaal in de pas met de overige nieuwe toestellen en heeft zelfs een voorsprong op bijvoorbeeld de HTC Hero en de Samsung Galaxy (Spica). Voor deze toestellen, die nog steeds nieuw te koop zijn, is immers al meerdere keren een update aangekondigd die echter helaas nog steeds niet beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Is de Motorola Milestone te laat, of kan dit toestel door het gebruik van Android 2.1 de strijd om de gunst van de koper nog steeds aan?

Categorie: Fabrikanten
Thema: Android
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's