Nederlandse Motorola Milestone heeft Android 2.1
Wouter Nijsen

motorola milestoneRecent kon je op Planet Android lezen dat de officiële Nederlandse release van de Motorola Milestone erg dichtbij is. Dit betekent dat er eindelijk weer een Androi- optie is voor liefhebbers van een smartphone met hardware QWERTY-toetsenbord. Wellicht kan de Milestone wat specificaties betreft wellicht niet meer helemaal meekomen met de nu geldende standaard. Helaas heeft de fabrikant dat natuurlijk helemaal aan zichzelf te wijten door de Milestone nu pas in Nederland op de markt te brengen, terwijl gebruikers in de VS al sinds november 2009 over het toestel kunnen beschikken. Er is echter één klein lichtpuntje voor de potentiële Nederlandse Milestone kopers.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wanneer de Motorola Milestone vanaf 2 april in de winkel ligt, zal deze Android 2.1 aan boord hebben. Daarmee loopt het toestel in ieder geval wat Android-versie betreft helemaal in de pas met de overige nieuwe toestellen en heeft zelfs een voorsprong op bijvoorbeeld de HTC Hero en de Samsung Galaxy (Spica). Voor deze toestellen, die nog steeds nieuw te koop zijn, is immers al meerdere keren een update aangekondigd die echter helaas nog steeds niet beschikbaar is.

Is de Motorola Milestone te laat, of kan dit toestel door het gebruik van Android 2.1 de strijd om de gunst van de koper nog steeds aan?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.