De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nederlandse Nexus 6 release in november of december’

Gijs Ettes
16 oktober 2014, 15:27
1 min leestijd
‘Nederlandse Nexus 6 release in november of december’
Nexus 6 release

De Nederlandse Nexus 6 release vind in november of december plaats, zo laat de distributeur van Motorola in Nederland weten aan Nutech. Het is nog niet duidelijk wat de nieuwe Google-telefoon precies gaat kosten in ons land, maar de geschatte europrijzen bedragen waarschijnlijk 569 en 649 euro voor respectievelijk het 32GB- en 64GB-model.

De Nexus 6 werd gisteren onthuld en is de grootste Google-smartphone tot nu toe. Het toestel is ontwikkeld door Motorola en valt op door het enorme 6 inch-scherm. Dit heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, waardoor het onmogelijk is om afzonderlijke pixels te onderscheiden. Om te voorkomen dat de smartphone door deze hoge resolutie al voor het einde van de dag aan de oplader moet, is er een 3220 mAh-accu aan boord, die overigens niet is te verwijderen of te vervangen. Wel is er een snellaadfunctie, zodat je hem een kwartiertje kunt opladen voor zo’n acht uur gebruik.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 6 release: dit moet je weten

De Nexus 6 is behalve de grootste ook de krachtigste Google-telefoon tot nu toe. De smartphone beschikt over een Snapdragon 805-chip en 3GB aan werkgeheugen. De quadcore-processor heeft een kloksnelheid van 2,65GHz en in combinatie met het ruim beschikbare werkgeheugen heeft het toestel geen moeite om meerdere apps en processen tegelijkertijd te draaien.

Nexus 6 release

Het laatste nieuws over de Nexus 6

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de nieuwe Google-telefoon. Op zoek naar een ander Android-toestel van Google? Bekijk dan de Google-toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Nexus 6
Motorola Nexus 6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu