De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nederlandse uitrol HTC One X Android 4.2-update van start

Gijs Ettes
26 augustus 2013, 13:27
1 min leestijd
Nederlandse uitrol HTC One X Android 4.2-update van start
htc one x

De HTC One X Android 4.2-update is in Nederland begonnen met zijn uitrol. Dit melden verschillende gebruikers via onder andere Twitter.

De Android-update brengt de telefoon naar versienummer 4.18.401.2 en is zo`n kleine 400 MB groot. Het is daarom verstandig dat je met wifi verbonden bent als je de update over-the-air ontvangt. De update brengt het vernieuwde Sense 5.0, de softwarelaag van HTC, en de twee nieuwe features: Zoe en BlinkFeed.

Lees verder na de advertentie.

De download is zowel voor de One X en One X+ beschikbaar. De update naar Android 4.2 was al een week beschikbaar in andere landen, maar nu kunnen ook Nederlandse en Belgische gebruikers genieten van de nieuwe functies van Android 4.2 en Sense 5.

HTC One X Android 4.2-update niet eerste grote update voor One X

De vorige grote update voor de HTC One X was de update naar Android 4.1. Het toestel verscheen namelijk met Android 4.0. Gebruikers van de HTC One S zullen geen update naar Android 4.2 krijgen. Dat heeft fabrikant HTC onlangs besloten vanwege een te ingewikkeld ontwikkeltraject van de firmware-update. De One S heeft bijvoorbeeld verschillende versies met andere micro-architecturen. Dat zou de ontwikkeling aanzienlijk vertragen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One X
HTC One X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu