Nederlandse uitrol HTC One X Android 4.2-update van start
Gijs Ettes

htc one xDe HTC One X Android 4.2-update is in Nederland begonnen met zijn uitrol. Dit melden verschillende gebruikers via onder andere Twitter.

De Android-update brengt de telefoon naar versienummer 4.18.401.2 en is zo`n kleine 400 MB groot. Het is daarom verstandig dat je met wifi verbonden bent als je de update over-the-air ontvangt. De update brengt het vernieuwde Sense 5.0, de softwarelaag van HTC, en de twee nieuwe features: Zoe en BlinkFeed.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De download is zowel voor de One X en One X+ beschikbaar. De update naar Android 4.2 was al een week beschikbaar in andere landen, maar nu kunnen ook Nederlandse en Belgische gebruikers genieten van de nieuwe functies van Android 4.2 en Sense 5.

HTC One X Android 4.2-update niet eerste grote update voor One X

De vorige grote update voor de HTC One X was de update naar Android 4.1. Het toestel verscheen namelijk met Android 4.0. Gebruikers van de HTC One S zullen geen update naar Android 4.2 krijgen. Dat heeft fabrikant HTC onlangs besloten vanwege een te ingewikkeld ontwikkeltraject van de firmware-update. De One S heeft bijvoorbeeld verschillende versies met andere micro-architecturen. Dat zou de ontwikkeling aanzienlijk vertragen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.