Placeholder
Redactie

Volgens The Wall Street Journal is Twitter van plan om TweetDeck over te nemen. De krant beweert dat de twee partijen op dit moment bezig zijn met onderhandelingen en dat de deal circa 50 miljoen dollar waard kan zijn. Het Britse TweetDeck heeft op dit moment vijftien werknemers in dienst. Mocht Twitter TweetDeck overnemen, dan is het wellicht mogelijk dat het sociale netwerk de desktopclient van TweetDeck standaard gaat aanbieden op Twitter.com.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De mensen van TweetDeck en Twitter laten verder niets los over een mogelijke deal. Mochten de besprekingen goed gaan, dan horen we binnenkort meer over een fusie. Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren met de TweetDeck-applicatie voor Android? Blijft die bestaan naast de Twitter-applicatie of dwingt Twitter gebruikers om over te stappen?

Twitter is op dit moment vier miljard dollar waard. Het bedrijf introduceerde vorig jaar advertentiemogelijkheden, waardoor het sociale netwerk naar schatting 45 miljoen dollar winst boekte. Dit jaar is de verwachting dat Twitter 150 miljoen dollar winst gaat boeken.

Bron: The Wall Street Journal

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.