De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Neptune Pine smartwatch laat je bellen, internetten en gamen

Gijs Ettes
24 november 2013, 9:45
1 min leestijd
Neptune Pine smartwatch laat je bellen, internetten en gamen
Neptune Pine

De Neptune Pine is de zoveelste in een reekst smartwatches die we voorbij zien komen op crowdfundingwebsites zoals KickStarter. Wat dit apparaat echter interessant maakt, is het feit dat de smartwatch geen telefoon nodig heeft om te kunnen functioneren. Zodoende is het meer dan een digitaal horloge die meldingen doorgeeft.

Deze smartwatch ondersteunt een micro-sim-kaartje om te bellen en te internetten. Dit maakt de Neptune Pine een stuk dikker, maar wel functioneler dan bijvoorbeeld de Galaxy Gear of Sony’s SmartWatch 2. Inmiddels heeft het KickStarter-project zijn doel van 100.000 dollar ruimschoots gehaald, dus het is zeker dat de Neptune Pine op de markt verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

De Neptune Pine is een smartphone om je pols

De Neptune Pine is voorzien van micro-sim-ondersteuning, bluetooth 4.0, een 5-megapixel-camera en een 1,2GHz-dualcore-processor (Qualcomm Snapdragon S4).

De smartwatch heeft een 2,4 inch-scherm (320 bij 240 pixels) dat gebruikt kan worden om te navigeren door Android 4.1 (Jelly Bean), berichten te typen en te (video)bellen. De ingebouwde accu moet garant staan voor een stand-bytijd van vijf dagen.

https://www.youtube.com/watch?v=88JMELpSv6s

Lees meer over de beste Android smartwatches en welke je moet hebben!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu