De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Beveiligingscamera Nest Cam nu te koop in Nederland en België

Redactie
7 juli 2015, 14:16
1 min leestijd
Beveiligingscamera Nest Cam nu te koop in Nederland en België

De slimme beveiligingscamera Nest Cam van Googles domotica-bedrijf Nest, dat video’s opneemt in een maximale resolutie van 1080p, is vanaf nu in Nederland en België te koop voor een adviesprijs van 199 euro.

Lees verder na de advertentie.

Dat maakt Nest bekend. De Nest Cam streamt beelden naar de smartphone of computer, waarmee gebruikers in contact blijven met hetgeen dat zij belangrijk vinden – of dat nu hun huiskamer, kantoor of achtertuin is. “De nieuwe Nest Cam breidt de functionaliteit van de populaire Dropcam uit met betere videokwaliteit en een nieuw ontwerp om nog eenvoudiger te kunnen zien wat er thuis gebeurt”, aldus Nest.

Nest Cam prijs bedraagt 199 euro

De Nest Cam wordt standaard geleverd met een  magnetische standaard, waarmee het mogelijk is om de camera op een metalen ondergrond te  monteren. Daarnaast kun je ‘m draaien en buigen, waarbij de Nest Cam ook automatisch bewegende objecten kan volgen door onder andere tot acht keer in te zoomen en in het donker te filmen.

Nest Cam

Nest Cam kan eventueel worden aangeschaft met Nest Aware, een dienst die je meer uit de camera laat halen voor 10 euro per maand. Nest Aware biedt een videogeschiedenis tot dertig dagen terug, samenvatting van meldingen – bijvoorbeeld als er iets beweegt op de beelden – en het maken van timelapses. Daarnaast kan Nest Aware bijvoorbeeld een melding sturen zodra er bewegingen worden gedetecteerd.

Nest Cam is per direct te koop bij onder andere Coolblue  (199 euro) en Media Markt  (189 euro).

Laatste nieuws over Nest

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu