Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Netflix laat Android Wear-gebruikers films en series pauzeren vanaf hun pols

Redactie
2 oktober 2014, 12:33
1 min leestijd
Netflix laat Android Wear-gebruikers films en series pauzeren vanaf hun pols
netflix

Netflix heeft een update voor zijn Android-app uitgebracht waarmee Android Wear-ondersteuning aan de streamingvideodienst wordt toegevoegd. Het is daarbij onduidelijk of de functie voor alle gebruikers beschikbaar is of dat de functie alleen voor een beperkte groep beschikbaar is. De Netflix Android Wear-ondersteuning is niet groot door het bedrijf naar buiten gebracht.

Android Wear-gebruikers kunnen via hun smartwatch films en series pauzeren, en vervolgens weer afspelen.

Lees verder na de advertentie.

Netflix Android Wear

netflix-android-wear

Het scherm van de smartwatch toont, zoals de foto rechts laat zien, naast de pauze- en playknop ook wat er speelt, inclusief beeld van de film of serie. Handig voor als je even een plaspauze wilt houden.

Een abonnement op Netflix kost 7,99 euro per maand. Het is wel mogelijk om de videostreamingdienst een maand gratis uit te proberen. Het abonnement geeft je recht op twee computers die van Netflix gebruik kunnen maken. Als je 11,99 euro per maand betaalt, wordt dit aantal verhoogd naar vier apparaten. Fijn als je in een studentenhuis woont of meerdere kinderen van hetzelfde Netflix-abonnement gebruikmaken.

Netflix is niet alleen via een Android-app te benaderen. Dit gaat ook via de eigen website, en apps voor verschillende andere smartphones, spelcomputers en tablets. Lees alles wat je moet weten over Netflix voor Android, of check onze nieuwsartikelen over de videostreamingdienst.

Download Netflix in Google Play (gratis)

(foto via DroidApp)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu