De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Binnenkort kun je Netflix kijken op de Google Nest Hub

Michel van 't Klaphek
5 juni 2019, 19:06
2 min leestijd
Binnenkort kun je Netflix kijken op de Google Nest Hub

Netflix werkt binnenkort ook op de Nest Hub, Googles slimme scherm. Via de Google Assistent zet je gemakkelijk een show op zonder je handen te hoeven gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Netflix komt naar de Google Nest Hub

Dat staat op de informatiepagina van Netflix op de Google Assistent-website. Onder ondersteunde apparaten is een kopje met “smart displays” opgenomen, waarvan de Nest Hub een voorbeeld is. Ook geeft Netflix enkele voorbeeldcommando’s zoals “Zet de ondertiteling aan”, “Speel de volgende aflevering af” of “Speel The Crown af op Netflix op het scherm in de keuken”.

Google Nest Hub winnen prijsvraag videoreview

De videostreamingdienst heeft het nieuws nog niet via een persbericht naar buiten gebracht, en dat lijkt bewust een bewuste actie. De functie is namelijk nog niet geactiveerd. Wanneer je op moment van schrijven aan je Google Nest Hub – of ander slim scherm –  vraagt om Netflix af te spelen, krijg je een foutmelding te zien: “Netflix werkt nog niet op smart displays”.

Dit artikel wordt natuurlijk bijgewerkt zodra de functie voor iedereen beschikbaar is. Netflix werkt overigens al wel samen met de Google Home en Google Assistent. Op die manier kun je via een commando gemakkelijk een film of serie op je (ingebouwde) Chromecast aanzetten zonder een afstandsbediening te gebruiken.

Ook interessant: Video: met deze Netflix-tips kun jij optimaal bingen op je smartphone

Over de Google Nest Hub

De Google Nest Hub is een ‘slim’ scherm met ingebouwde Google Assistent. Door “Ok Google” te zeggen kun je vragen stellen, muziek afspelen, je afspraken bekijken, timers aanmaken en nog veel meer. Ook kan het scherm video’s, foto’s, het weer of recepten tonen. De Nest Hub is daarmee bijvoorbeeld een ideaal keukenhulpje.

Sinds mei 2019 is het slimme Google scherm in Nederland verkrijgbaar onder de naam Nest Hub. Eerder ging het display als ‘Google Home Hub’ door het leven. Wil je meer weten? Check dan onze Google Nest Hub review, of bekijk de video hieronder. Voor de beste Google Nest Hub deals neem je een kijkje in onze prijsvergelijker. Tip: Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op een gratis exemplaar.

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Nest Hub
Google Nest Hub

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu