De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Onze Netflix-tips van april: Our Planet, Homecoming en Special

Erwin Vogelaar
30 april 2019, 16:58
3 min leestijd
Onze Netflix-tips van april: Our Planet, Homecoming en Special

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van april 2019. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips april 2019

Deze maand hebben we tweemaal een Homecoming uitgekozen, maar in totaal verschillende genres. Alhoewel: Spider-Man en Beyoncé zijn natuurlijk beide superhelden. Daarnaast verdient documentaireserie Our Planet een plekje in onze lijst. Net als nog twee series.

1. Our Planet

Documentaireserie Our Planet is deels wat je kunt verwachten van een moderne documentaire over de natuur. Je krijgt de mooiste beelden voorgeschoteld, vaak gefilmd met speciale technologie zodat je de natuur zoals nooit tevoren ziet. Daarnaast is de bekende stem van David Attenborough natuurlijk ook weer aanwezig.

Waar Our Planet echter mee opvalt is de rol voor klimaatverandering. Elke keer als je blij wordt van de leuke dieren, word je daarna geconfronteerd met de manieren waarop wij als mensen ervoor zorgen dat die dieren er straks niet meer zijn. Een must watch dus. Lees ook onze column over Our Planet.

Vind Our Planet op Netflix

Homecoming: A Film by Beyoncé

Vorig jaar stond Beyoncé als eerste zwarte vrouw op het hoofdpodium van Coachella. Acht maanden lang heeft ze aan haar verbluffende show Homecoming gewerkt, en dat zie je er vanaf. Deze film toont niet alleen die waanzinnige show, maar geeft ook een kijkje achter de schermen. Zo vertelt Beyoncé onder andere meer over de keuzes die ze heeft gemaakt voor haar optreden.

Vind Homecoming op Netflix

3. Chilling Adventures of Sabrina (seizoen 2)

Sabrina is terug en ze is niet meer hetzelfde. Aan het einde van het eerste seizoen tekende ze haar naam in de boek van de Dark Lord. Dus nu moet ze, hoe rebels ze ook blijft, ook luisteren naar zijn eisen. Verder beleven de andere personages hun eigen reizen, waar ze Sabrina goed bij kunnen gebruiken. Toch moet de heks haar tijd nog steeds tussen magie en haar vrienden verdelen en dat valt niet mee.

Vind Chilling Adventures of Sabrina op Netflix

4. Spider-Man: Homecoming

Er is nog een Homecoming deze maand. Tom Holland stapt in deze film voor het eerst in het strakke rood/blauwe pakje om slingerend door New York te gaan. Hij wordt direct op de proef gesteld, want zijn eerste echte schurk is Vulture. Gelukkig staat hij er niet helemaal alleen voor, want hij krijgt wat technische hulp van niemand minder dan Iron Man.

Vind Spider-Man: Homecoming op Netflix

5. Special (seizoen 1)

Ryan heeft een hersenverlamming, waardoor hij zijn lichaam niet compleet onder controle heeft. Zodra hij wordt aangereden door een auto, denken zijn nieuwe collega’s dat dit ongeluk de oorzaak is van zijn beperking. Ryan besluit ze niet te corrigeren, want hij wil niet langer ‘speciaal’ zijn. Natuurlijk kan hij die leugen niet eeuwig volhouden. De komische serie is gebaseerd op het verhaal van de schrijver, die tevens zelf de hoofdrol speelt.

Vind Special op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu