Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Dit zijn onze 5 Netflix-tips van augustus 2017

Erwin Vogelaar
1 september 2017, 19:33
3 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van augustus 2017

De scholen zijn weer begonnen, dus je hebt ook weer tijd nodig om tot rust te komen met series en films. Check daarvoor onze Netflix-tips van augustus 2017.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips augustus 2017

Sinds we maandelijks een lijstje maken met Netflix-tips, was het nog nooit zo lastig als deze maand. Er is gewoonweg teveel tofs om te kijken. In ieder geval hebben we weer een gevarieerd aanbod voor je, met een paar films, twee nieuwe Netflix Original-series en een fantastische animatieserie.

Daarnaast kun je onder andere het laatste seizoen van Orphan Black, alle seizoenen van That ’70s Show en de nieuwe Wet Hot American Summer kijken. Genoeg te zien dus. Maar begin vooral met de volgende tips.

1. Rick & Morty seizoen 3

De meest bizarre animatieserie ooit is terug voor een derde seizoen en elke week is er een nieuwe aflevering te zien. De avonturen van genie Rick en zijn kleinzoon Morty zijn nog vreemder, maar de kwaliteit ligt nog steeds bizar hoog. Als je deze serie nog nooit hebt gezien, raden we aan om met seizoen 1 te beginnen. Als je al wel wat gezien hebt, hoeven we je natuurlijk niet meer te overtuigen. Get schwifty!

https://www.youtube.com/watch?v=U1_DAH1wCSY

Vind Rick & Morty op Netflix

2. Atypical seizoen 1

Atypical is een nieuwe Netflix Original, over de autistische Sam die wil gaan daten. Vanuit mensen met autisme klinkt er veel kritiek dat de serie een onjuiste weergave geeft van de realiteit en teveel de nadruk legt op het anders zijn. Hou dat dus in het achterhoofd als je kijkt. Toch zit er ook veel liefde in Atypical en voornamelijk een hoop fantastische zijpersonages die van de serie een hele fijne kijkervaring maken.

Vind Atypical op Netflix

3. Rogue One: A Star Wars Story

Sinds Star Wars bij Disney is ondergebracht, vliegen de films je om de oren. Naast de hoofdfilms, worden er ook extra verhalen verteld. Een voorbeeld hiervan is Rogue One. Deze speelt zich af direct na de allereerste Star Wars-film maar heeft grotendeels nieuwe personages. Het gaat om een groepje rebellen met een belangrijke taak: de bouwplannen van de Death Star stelen. Door de Star Wars-films weten we dat dit gebeurt is, maar in Rogue One is pas te zien hoe moeilijk dit was.

Vind Rogue One: A Star wars Story op Netflix

4. The Danish Girl

The Danish Girl vertelt het verhaal van een van de eerste mensen die een geslachtsaanpassende operatie ondergaat. Zij wordt gespeeld door Eddie Redmayne, die je mogelijk kent als het hoofdpersonages uit de Harry Potter-film Fantastic Beasts and Where to Find Them. De film straalt door de personages en het acteerwerk, maar ook de kunstzinnige aankleding van de sets maken deze film meer dan de moeite waard.

Vind The Danish Girl op Netflix

5. The Defenders seizoen 1

De personages uit Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist komen samen om het kwaad te bestrijden en New York te beschermen als The Defenders. Deze nieuwe samenwerking komt helaas wat traag op gang, maar als de helden echt samenwerken, is The Defender leuk om te kijken. Niet in de minste plaats door Sigourney Weaver die de superschurk speelt. De serie is niet zo sterk als gehoopt, maar kijkt lekker weg en is de start voor alle nieuwe seizoenen van de losse series.

https://www.youtube.com/watch?v=I8p7eVcx6fc

Vind The Defenders op Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu