De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Onze Netflix-tips van augustus 2018: Arrival, Disenchantment en meer

Erwin Vogelaar
3 september 2018, 19:22
3 min leestijd
Onze Netflix-tips van augustus 2018: Arrival, Disenchantment en meer

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van augustus 2018.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips augustus 2018

Heb je geen idee wat je moet kiezen op Netflix? We hebben weer vijf tips voor je op een rij gezet. Deze maand landen aliëns op aarde, redden andere aliëns het universum en zoekt een prinses naar vrijheid. Wat ga jij kijken?

1. Arrival

In de film Arrival verschijnt een ruimteschip op aarde. Om de communicatie met de aliens te starten wordt een taalwetenschapper (Amy Adams) gevraagd. Hoe start ze een dialoog als de talen en complete belevingswereld zo anders zijn? Arrival is een spannende, maar ook intelligente film. Meer dan de moeite waard om even goed voor te gaan zitten.

Vind Arrival op Netflix

2. Guardians of the Galaxy Vol. 2

Wil je een meer luchtige film, dan moet je bij Guardians of the Galaxy Vol. 2 zijn. Het groepje superhelden bestaande uit onder andere Star Lord, Rocket en Groot, komt in contact met een bijzonder personage. Verwacht weer een hoop humor, actie en uitbreiding voor de vaste crew. Gezien alle problemen rond Disney, de regisseur en de acteurs, is het best mogelijk dat er geen derde deel aankomt. Geniet er dus nog maar even van.

Vind Guardians of the Galaxy Vol. 2 op Netflix

3. Disenchantment (seizoen 1)

Van de maker van The Simpsons en Futuruma staat nu het eerste seizoen van Disenchantment op Netflix. Deze serie draait om de alcoholistische prinses Bean, die vooral niet wil trouwen met een suffe prins, maar op eigen benen wil staan. Als ze een elf en een demoon ontmoet, gaan ze samen op pad. Het is een geinige serie die wel even op gang moet komen. Zodra in de latere afleveringen grappen terugkeren en de avonturen samenkomen, blijkt hoe leuk het allemaal in elkaar zit.

https://youtu.be/Gp_RnJcb8Ig

Vind Disenchantment op Netflix

4. The Innocents (seizoen 1)

The Innocents gaat over een jong stelletje dat wegrent van huis, elk om hun eigen redenen te ontsnappen van hun ouders. Maar het gaat ook over een vreemde plek waar onderzoek wordt gedaan en mensen die het lichaam van anderen kunnen overnemen. Het is een trage serie, waarin pas langzaam duidelijk wordt wat er allemaal de hand is. De twee kinderen stelen de show, maar er is ook een rol weggelegd voor Guy Pearce.

Vind The Innocents op Netflix

5. Doctor Who (seizoen 10)

Later dit jaar wordt de rol van the Doctor in Doctor Who voor het eerst overgenomen door een vrouw. Voordat het zover is, staat nu het nieuwste seizoen op Neflix. Dit is het laatste seizoen met Peter Capaldi in de hoofdrol. The Doctor reist samen met nieuwe companions Bill en Nardole door tijd en ruimte, waarin ze bijzondere avonturen beleven. Totdat de Doctor een hele oude bekende tegenkomt voor zijn afscheid.

Vind Doctor Who op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu