Netflix-tips van augustus: Spider-Man, Mindhunter en meer

Erwin Vogelaar
30 augustus 2019, 19:54
3 min leestijd
Netflix-tips van augustus: Spider-Man, Mindhunter en meer

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van augustus 2019. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips augustus 2019

Dacht je dat Netflix het rustig aan deed in de zomer? Dan heb je het mis! Er zijn namelijk weer een hoop nieuwe dingen te kijken. Wat dacht je van de beste Spider-Man-film ooit? Een nieuw seizoen van Mindhunter? En nog veel meer.

1. Spider-Man: Into the Spiderverse

Vergeet even alle problemen rond Spider-Man en de Marvel Cinematic Universe. De beste Spider-Man-film is namelijk geanimeerd en nu te zien op Netflix. In Spider-Man: Into the Spiderverse maak je kennis met Miles Morales, die gestoken wordt door een spin en superkrachten krijgt. Dat is raar, wat Peter Parker is toch al Spider-Man? Wat volgt is een waanzinnige animatiefilm over het vinden van de kracht in jezelf.

Vind Spider-Man: Into the Spiderverse op Netflix

2. Mindhunter (seizoen 2)

Mindhunter is terug voor een tweede seizoen. In deze serie worden FBI-agenten gevolgd die seriemoordenaars interviewen, om zo meer te leren over waarom ze doen wat ze doen. Het vorige seizoen eindigde heftig, met agent Holden Ford opgenomen in een ziekenhuis.

Dat wordt gelukkig rap opgelost, zodat het bekende drietal weer aan de slag kan. Toch blijft die gebeurtenis over dit seizoen hangen, want wanneer gaat het weer mis? Dat geeft een interessante extra laag aan al een vrij intense serie.

Vind Mindhunter op Netflix

3. Hereditary

Inmiddels heb je vast wel gehoord van horrorfilm Midsommar, maar de vorige (en tevens eerste) film van Ari Aster kwam vorig jaar uit: Hereditary. Deze is mogelijk nog enger en walgelijker, en daarom meer dan de moeite waard om te kijken. De film gaat over een gezin wiens voorouders overleden lijken te zijn door hun strijd met mentale gezondheid. Is dat erfelijk?

Vind Hereditary op Netflix

4. 13 Reasons Why (seizoen 3)

13 Reasons Why is terug met een derde seizoen. Het verhaal van Hannah Baker is afgerond, maar er zijn inmiddels een hoop andere dingen gebeurd. Dit derde seizoen voegt daar nog iets heftigs aan toe: Bryce Walker wordt dood gevonden.

Wie is daar verantwoordelijk voor? Het seizoen volgt daarvoor twee verschillende tijdlijnen en dat is enigszins verwarrend. Ook is de serie lang niet meer zo sterk als het eerst was. Toch zijn het de personages die 13 Reasons Why nog steeds het kijken waard maken.

Vind 13 Reasons Why op Netflix

5. Psycho

Heb je zin in een echte klassieker? Dan kun je Psycho van Alfred Hitchcock op Netflix kijken. Deze film komt uit 1960, maar gaat ook nu nog goed mee. Psycho wordt niet voor niets gezien als één van de beste Hitchcock-films ooit. De film heeft tevens talloze andere spannende films beïnvloed.

Vind Psycho op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu