Onze Netflix-tips van december: Batman, Nailed It en Fantastic Beasts

Erwin Vogelaar
21 december 2018, 19:27
3 min leestijd
Onze Netflix-tips van december: Batman, Nailed It en Fantastic Beasts

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van december 2018.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips december 2018

Heb je geen idee wat je moet kiezen op Netflix? We hebben weer vijf tips voor je op een rij gezet, met deze maand natuurlijk een beetje kerst via Nailed It, maar ook een flinke dosis superhelden en magie. Wat ga jij kijken?

1. Elseworlds

Liefhebbers van de Arrowversie-series kunnen elk jaar uitkijken naar een crossover, waarbij de verschillende helden samenwerken om het kwaad te verslaan. Dit jaar komen Arrow, The Flash en Supergirl samen met Elseworlds. De realiteit wordt herschreven, waardoor Barry en Oliver plots van identiteit en krachten zijn gewisseld. Dat levert een hoop hilariteit op, maar ook een leuk verhaal.

Deze crossovers zijn een feestje voor fans van de DC-superhelden en Elseworlds is niet anders. Superman en Lois Lane duiken op met een flinke knipoog naar de oude Superman-serie Smallville. En nog belangrijker: de helden bezoeken eindelijk Gotham, waar ze niemand minder dan Batwoman ontmoeten.

Je kijkt Elseworlds als The Flash S05E09 (aflevering 1), Arrow S07E09 (aflevering 2) en Supergirl S04E09 (aflevering 3).

→ Vind The Flash, Arrow en Supergirl op Netflix

2. The Protector (seizoen 1)

Een doodnormale jongeman uit Istanbul ontdekt dat hij onderdeel is van een genootschap, dat de stad moet beschermen van een onsterfelijke vijand. Gelukkig krijgt hij een magisch shirt in handen. Zodra hij het shirt aantrekt, verandert hij in The Protector. Deze serie is de eerste Turkse Netflix Original en meer dan de moeite waard.

Vind The Protector op Netflix

3. De Lego Batman-film

Hoewel Batman niet in de Elseworlds-crossover zit, heeft hij wel een eigen film op Netflix. Toch is dit niet de Dark Knight zoals je hem mogelijk kent. In De LEGO Batman-film bestaat hij namelijk uit LEGO. Samen met Robin moet hij in de film uiteraard de Joker verslaan. Verwacht een hoop bekende personages, zoals Catwoman, Alfred, Harley Quinn, The Riddler en nog veel meer, en een flinke dosis humor.

Vind De Lego Batman-film op Netflix

4. Nailed It Holiday! (seizoen 1)

Het fantastische bakprogramma Nailed It heeft een speciaal seizoen voor de feestdagen. Het concept blijft hetzelfde: thuisbakkers die niet kunnen bakken moeten prachtige taarten, koekjes en andere baksels namaken. Natuurlijk gaat dat helemaal mis en dat is hilarisch om naar te kijken. Aan het eind van elke ronde plaatsen ze de misbaksels onder een stulp, waarna ze bij de onthulling ‘nailed it!’ roepen.

Vind Nailed It Holiday! op Netflix

5. Fantastic Beasts and Where to Find Them

Tijdens de feestdagen worden veel films gekeken en Harry Potter is een populaire keuze. Wil je een nieuwere film in dit universum, dan is nu Fantastic Beasts and Where to Find Them op Netflix te vinden. In de film maak je kennis met Newt Scamander, die in het New York van 1926 arriveert met een koffer vol vreemde wezens. Na een ongelukje ontsnappen er monsters, die weer teruggevonden moeten worden.

Vind Fantastic Beasts and Where to Find Them op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu