Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Dit zijn onze 5 Netflix-tips van februari 2018

Erwin Vogelaar
28 februari 2018, 19:23
3 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van februari 2018

In februari vielen de films van Netflix wat tegen, maar gelukkig zijn er weer genoeg toffe nieuwe series toegevoegd om van te genieten. Dit zijn onze Netflix-tips van februari 2018.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips februari 2018

Het is bijzonder dat Netflix uitzonderlijk goed is in het maken van series, maar qua films telkens weer faalt. Dat was deze maand ook het geval. Films als Cloverfield: Paradox en Mute vielen gewoonweg vies tegen. Daarom moeten we het van de series hebben. Dat is niet erg, want er is genoeg tofs te zien. Dit zijn onze tips.

1. Queer Eye

De oude serie Queer Eye for the Straight Guy is terug in een modern jasje. Vijf nieuwe mannen staan klaar om het leven van mensen weer op de rails te krijgen. Dit doen ze via styling, het verfrissen van hun interieur en het opbouwen van hun zelfbeeld.

Queer Eye is een van de meest hartverwarmende series op Netflix. De serie is een combinatie van mooie verhalen over mensen die geholpen worden, een hoop grappen en oprechte emoties. En het is nog leerzaam ook.

Vind Queer Eye op Netflix

2. Everything Sucks!

Welkom in de jaren negentig: de tijd van discmans, inbelmodems, Tamagotchi’s en videobanden. En welkom op de highschool van het Amerikaanse stadje Boring. Deze serie bevat niet de cliché verhaallijnen over cheerleaders en jocks, maar gaat over de audio/video- en dramaclub die samenwerken om een hele slechte sciencefictionfilm te maken.

In de eerste afleveringen moet de serie nog een beetje op gang komen, maar daarna is het genieten geblazen. De kinderen acteren goed, de verhaallijnen zijn leuk en voor iedereen die de jaren negentig heeft meegemaakt, zit de serie vol met referenties.

https://www.youtube.com/watch?v=HnOrjm-TyBw

Vind Everything Sucks! op Netflix

3. Seven Seconds

Een tiener wordt per ongeluk aangereden door een politieagent. Zijn collega’s besluiten de schuld in de schoenen van een onschuldige man te schuiven, maar worden daarin tegengewerkt door een assistent-officier van justitie die, ondanks haar eigen problemen, de waarheid boven tafel probeert te krijgen.

De serie komt van Veena Sud (The Killing) en Regina King (The Leftovers) zet een overtuigende, emotionele rol neer als de moeder van de overleden jongen. Het is een boeiende serie die belangrijke actuele onderwerpen aanpakt, zoals de spanning tussen witte politieagenten en zwarte mensen in de Verenigde Staten.

Vind Seven Seconds op Netflix

4. Weekend Aristocrats

Even iets heel anders: Britse kneuterigheid. Ben je van adel, maar sta je niet hoog in de rangorde? Dan is het lastig om je enorme huis of kasteel te onderhouden. Om geld te verdienen, moet de Britse aristocratie de deuren openzetten voor het normale volk. In de serie krijg je een idee van hoe dat gaat. Hoe vinden de lady’s en lords dat, hoe bevalt het de gasten en hoe botsen deze culturen? Houd je van televisieseries zoals Bed & Breakfast, dan is dit er eentje om snel in je lijst te zetten. Met maar zes korte afleveringen ben je er helaas wel zo weer doorheen.

netflix-tips februari 2018

Vind Weekend Aristocrats op Netflix

5. Altered Carbon

Altered Carbon is één van de duurste series van Netflix, met een look dat zo uit de wereld van Blade Runner is geplukt. In deze setting is eeuwig leven een mogelijkheid, omdat je bewustzijn in een ander lichaam, of ‘sleeve’, geplaatst kan worden. Een soldaat wordt na honderden jaren weer opgewekt door een rijke man om zijn moord op te lossen. Qua verhaal valt de serie wat tegen, maar door de stijl en enkele toffe personages is Altered Carbon toch de moeite meer dan waard.

https://www.youtube.com/watch?v=aS_bIMQhy9U

Vind Altered Carbon op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want je hebt vast onze Netflix-tips van januari nog niet allemaal gekeken. Volgende maand hebben we weer een nieuwe lijst met tips. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om deze in je inbox te ontvangen. Heb je daarnaast al onze Chromecast-tips gezien met nog meer toffe dingen om te kijken en te luisteren?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu