Dit zijn onze 5 Netflix-tips van januari 2018

Erwin Vogelaar
31 januari 2018, 19:26
3 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van januari 2018

Netflix start het nieuwe jaar met flink wat nieuwe series. Wij kijken zodat jij enkel het beste hoeft te zien. Dit zijn onze Netflix-tips van januari 2018.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips januari 2018

De eerste maand van 2018 is bijna ten einde, dus je kunt je goede voornemens laten vallen en weer gewoon op de bank ploffen om series te bingen. Wij duiken in het nieuwe aanbod van Netflix om de beste en leukste series eruit te plukken. Ook hebben we een documentaire uitgekozen die bijzonder relevant is voor jou als Android-gebruiker, want die gaat over Googles AlphaGo.

1. One Day at a Time (seizoen 2)

Of sitcoms met een lachend publiek nou wel of niet je ding zijn: je moet One Day at a Time kijken. De serie gaat over een veteraan die haar leven als moeder, zuster en student probeert te combineren. Het eerste seizoen was een welkome, positieve, komische en zelfs emotionele verrassing. Seizoen twee is meer van dat en daar zijn we erg blij mee.

Het is vooral mooi hoe deze serie binnen dit format belangrijke onderwerpen weet aan te boren, waaronder racisme, seksualiteit en depressie. Wees niet verbaast als je tranen van het lachen plots worden aangevuld met echte tranen. Wat een leuke en mooie serie.

Vind One Day at a Time op Netflix

2. Black Lightning (seizoen 1)

De Arrowverse wordt aangevuld met weer een nieuwe serie. Na Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow is het nu tijd voor Black Lightning. De serie gaat over een oudere superheld die jarenlang zijn krachten niet heeft gebruikt, maar nu toch weer de straat op gaat. Ook gaat het over zijn gezin, met name zijn twee dochters die mogelijk ook ‘super’ zijn.

Black Lightning is de eerste zwarte superheld in een hoofdrol in dit universum, waardoor er ook al direct onderwerpen in de eerste aflevering worden behandeld die je elders niet ziet. Het is een mooie aanvulling en net als de andere Arrowverse-series volgt er wekelijks een nieuwe aflevering. Had je daarnaast al gezien dat de nieuwste afleveringen van The Flash ook op Netflix staan?

Vind Black Lightning op Netflix

3. The End of the F***king World (seizoen 1)

De 17-jarige James wil iemand vermoorden, maar hij weet nog niet wie. Zodra hij rebelse Alyssa ontmoet, heeft hij zijn doel gevonden. Als ze echter samen wegrennen, beginnen ze steeds meer voor elkaar te voelen. Wat volgt is een bizar avontuur vol humor en onverwachte wendingen.

https://www.youtube.com/watch?v=VnTLhdt_tNs

Vind The End of the F***king World op Netflix

4. Friends (10 seizoenen)

Netflix-kijkers hebben er lang om gevraagd en nu is het zover: alle seizoenen van Friends zijn te kijken. Hoewel sommige grappen niet meer van deze tijd zijn, blijft de serie nog elke aflevering grappig. En met 236 afleveringen heb je voorlopig wat te kijken. Ben je klaar? Dan begin je gewoon weer opnieuw.

Vind Friends op Netflix

5. AlphaGo

We hebben op Android Planet al eerder over het bijzondere AlphaGo geschreven. Dit project van Google traint kunstmatige intelligentie om het meest ingewikkelde bordspel Go te leren om zo menselijke kampioenen te verslaan. Deze documentaire gaat over deze potjes. Neem een uniek kijkje achter de schermen bij de toekomst van AI.

Vind AlphaGo op Netflix

Meer Netflix-tips

Wil je nog meer kijken? Check dan ook eens onze Netflix-tips van december en onze Netflix-awards van 2017. Aan het eind van elke maand zoeken we weer vijf nieuwe tips uit. Abonneer je op onze nieuwsbrief om deze in je inbox te ontvangen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu