De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Onze Netflix-tips van januari: Sex Education, Black Mirror en Star Trek

Erwin Vogelaar
29 januari 2019, 19:18
3 min leestijd
Onze Netflix-tips van januari: Sex Education, Black Mirror en Star Trek

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van januari 2019.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips januari 2019

Heb je geen idee wat je moet kiezen op Netflix? We hebben weer vijf tips voor je op een rij gezet, met deze maand onder andere een interactieve film van Black Mirror, een hilarische nieuwe komedie en het wordt opruimen geblazen met Marie Kondo.

Lees ook: Dit zijn de 14 beste Netflix-series en -films van 2018

1. Sex Education (seizoen 1)

In de komische serie Sex Education volg je de jonge Otis (Asa Butterfield), die niet heel blij is met het beroep van zijn moeder (Gillian Anderson). Als thuiswerkende sekstherapeut is ze namelijk iets te comfortabel met praten over seks, terwijl Otis dat totaal niet is.

Totdat hij zich, om indruk te maken op een meisje, ontpopt als de sekstherapeut van school. Hoewel 2019 nog maar net is begonnen, is Sex Education nu al één van de beste series van het jaar.

Vind Sex Education op Netflix

2. Black Mirror: Bandersnatch

Deze film is eigenlijk in december al uitgebracht, maar in die maand publiceerden we onze tips wat vroeger dan normaal. Toch mag je deze bijzondere productie echt niet missen. Het is namelijk de eerste game van Netflix, omdat jij in deze film de keuzes maakt en die keuzes een effect hebben op het verhaal. Op de bekende Black Mirror-manier zijn er natuurlijk enkele waanzinnige twists. Helaas werkt Bandersnatch niet in combinatie met een Chromecast.

Vind Black Mirror: Bandersnatch op Netflix

3. Star Trek: Discovery (seizoen 2)

Star Trek: Discovery is terug met een nieuw seizoen en elke week een nieuwe aflevering. Met Captain Pike aan boord gaat de serie een wat meer luchtige kant op, met humor en verhalen die meer lijken op het oude Star Trek. Het resultaat werkt, want Discovery is dit seizoen een genot om naar te kijken. Verwacht onder andere een jongere Spock die niet zo zeker is als zijn oudere zelf.

Vind Star Trek: Discovery op Netflix

4. FYRE

Twee jaar geleden zou er een exclusief en extreem luxe muziekfestival plaatsvinden, genaamd Fyre Festival. Influencers werden ingezet om dit unieke evenement te hypen, maar het resultaat was erger dan iemand ooit had kunnen bedenken. De luxe diners bleken boterhammen met kaas en de mooie bungalows veranderden in tentjes met een matras. Hoe het zover heeft kunnen komen? Dat zie je in deze bizarre documentaire.

Vind FYRE op Netflix

5. Tidying Up with Marie Kondo (seizoen 1)

De kringloopwinkels worden gevuld met spullen en de doosjes vliegen de winkels uit. Dat komt allemaal door deze serie. In Tidying Up with Marie Kondo volg je een Japanse opruimguru, die bij Amerikaanse gezinnen op bezoek gaat om te helpen met opruimen. Dat gaat volgens een simpel principe: alles wat je vreugde geeft bewaar je en geef je een eigen plekje. De rest kan weg. Pas wel op, want voor je het weet ben je na een paar afleveringen je sokken aan het opvouwen.

Lees ook: onze column over je smartphone opruimen met Marie Kondo

Vind Tidying Up with Marie Kondo op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu