Dit zijn onze 5 Netflix-tips van juli 2017

Erwin Vogelaar
27 juli 2017, 19:22
3 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van juli 2017

We hebben de afgelopen maand weer in de gaten gehouden wat op Netflix is toegevoegd. Uit dat nieuwe aanbod komen onze Netflix-tips van juli 2017.

Lees verder na de advertentie.

Onze Netflix-tips juli 2017

Juli was een veelzijdige maand op Netflix. Dat zie je terug in onze nieuwe reeks Netflix-tips. Hoewel Benedict Cumberbatch twee keer langskomt, zowel als een bijzondere superheld als Sherlock Holmes, hebben we ook een uitstekende animeserie, een tekenfilmserie gebaseerd op een klassieke gamereeks en een kleurrijke talentenjacht.

1. Steins;Gate

Steins;Gate begon als game, werd daarna een manga en daarna een animeserie. Deze serie is misschien wel de beste manier om het verhaal te ervaren en wordt niet voor niets gezien als één van de beste anime ooit gemaakt. Het verhaal gaat over tijdreizen, maar in tegenstelling tot veel ander tijdreisverhalen weet Steins;Gate de regels niet te complex te maken. Toch wordt er ook een hoop diepte toegevoegd.

Hoewel de serie vrij luchtig start, met geinige personages en een hoop grapjes, verandert het geleidelijk in een science-fiction thriller waarin niets zeker is. Heb je nog nooit een animeserie gekeken? Dan is dit het moment.

Vind Steins;Gate op Netflix

2. Doctor Strange

Terwijl Spider-Man in de bioscoop slingert en helden als Black Panther staan te trappelen om te verschijnen, kun je nu op Netflix Doctor Strange kijken. Benedict Cumberbatch speelt in deze film een dokter die door een ongeluk niet meer kan opereren. Als hij vervolgens naar zichzelf op zoek gaat, vindt hij een superkracht waarmee hij tussen dimensies kan springen alsof het niets is. Geef hem een magische cape en een sikje en een nieuwe superheld is geboren.

Doctor Strange is de meest trippy superheldenfilm van Marvel, maar dat maakt het juist zo leuk. Sowieso is dit verplichte kost als je later de nieuwe Avengers-film wil snappen.

Vind Doctor Strange op Netflix

3. Castlevania seizoen 1

De Castlevania-games hebben een trouwe schare fans, maar er zijn ook genoeg mensen die nooit games spelen. Nu kunnen zij alsnog het verhaal beleven van Dracula, zijn zoon en de vampierenjager. Dit eerste seizoen van deze nieuwe serie is bijzonder kort. De vier afleveringen zijn achter elkaar namelijk in anderhalf uur te bekijken.

Het is daarom ook meer een teaser voor wat er nog gaat komen. Het smaakt in ieder geval naar meer. De serie is leuk voor mensen die nog nooit een Castlevania gespeeld hebben, maar het zit ook vol met verwijzingen voor diegene die dat wel hebben gedaan.

Vind Castlevania op Netflix

4. RuPaul’s Drag Race seizoen 8

De meest kleurrijke talentenshow op televisie is terug voor een achtste seizoen. Twaalf drag queens staan klaar en ze doen alles voor de kroon. Onder leiding van RuPaul moeten ze niet alleen elke aflevering zichzelf opnieuw uitvinden, maar ook dansen, acteren en vooral playbacken voor hun leven. Dit seizoen zijn er nog meer uitgesproken persoonlijkheden, met onder andere een Britney Spears-imitator en een queen die zo uit een anime is komen strompelen.

Vind RuPaul’s Drag Race op Netflix

5. Sherlock seizoen 4

Het vierde seizoen van Sherlock is verre van het beste seizoen. Toch blijft het genieten om Benedict Cumberbatch in zijn rol als Sherlock Holmes te zien. Ook de andere acteurs en hun personages zijn leuk genoeg om in actie te zien. Let dit seizoen wel goed op tijdens de afleveringen, want mogelijk hebben de losse verhalen meer met elkaar te maken dan het lijkt. Voorlopig is dit het laatste seizoen van deze serie. Een eventueel vervolg komt pas in de verre toekomst. Geniet er dus nog maar even van.

Vind Sherlock op Netflix

→ Op zoek naar meer? Check dan onze Netflix-tips van juni, mei en april

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu