Onze Netflix-tips van juli 2018: Sacred Games, Final Space en meer

Erwin Vogelaar
31 juli 2018, 19:18
3 min leestijd
Onze Netflix-tips van juli 2018: Sacred Games, Final Space en meer

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van juli 2018.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips juli 2018

Heb je geen idee wat je moet kiezen op Netflix? We hebben weer vijf tips voor je op een rij gezet. Deze maand duik je onder andere tweemaal in de gevangenis, neem je een avontuur door de ruimte en is het bowlen geblazen. Wat ga jij kijken?

1. Orange is the New Black (seizoen 6)

De makers van Orange is the New Black pakken het dit zesde seizoen heel anders aan. Na de gebeurtenissen van seizoen 5 worden de vrouwen overgeplaatst naar een andere gevangenis en daar gaat het een stuk minder gezellig aan toe. In deze nieuwe omgeving moeten ze zien te overleven, terwijl de FBI onderzoekt wie er verantwoordelijk is voor de rel.

Deze frisse draai had de serie net nodig. Het zesde seizoen introduceert bijvoorbeeld een stapel nieuwe personages en schudt de verhoudingen tussen je favorieten overhoop. Mits ze nog in de serie zitten, want niet iedereen doet mee.

Vind Orange is the New Black in Netflix

2. Sacred Games (seizoen 1)

Sacred Games is een spannende Netflix Original uit India. De serie gaat over politie-agent Sartaj Singh, die moeite heeft om zijn draai te vinden binnen de corrupte politie. In de eerste aflevering ontvangt hij een anoniem telefoongesprek, van iemand die zegt dat er binnenkort een enorme aanval zal plaatsvinden. Wat volgt is een razend spannende reis in de onderwereld van Mumbai, die geen moment verveelt.

https://www.youtube.com/watch?v=rvvg8DAi4qQ

Vind Sacred Games in Netflix

3. Final Space (seizoen 1)

Final Space is een science-fiction animatieserie over Gary, een sukkel die een gevangenisstraf uitzit. Afgezien van een kunstmatige intelligentie is hij alleen, totdat hij de aandoenlijke Mooncake tegenkomt. Samen gaan ze, met nog enkele andere personages, op avontuur door het universum.

Vind Final Space in Netflix

4. The Big Lebowski

Filmklassieker The Big Lebowski is weer terug op Netflix. Deze comedy van Joel en Ethan Coen volgt The Dude, gespeeld door Jeff Bridges. Door een fout wordt hij aangezien als een miljonair, terwijl dat absoluut niet het geval is. De echte miljonair huurt The Dude vervolgens in om zijn vrouw te redden. Het is zo’n film die je gezien moet hebben, met onder andere John Goodman, Julianne Moore en Steve Buscemi.

Vind The Big Lebowski in Netflix

5. Suits (seizoen 6)

Net als Orange in the New Black start ook Suits dit seizoen in de gevangenis. Mike moet namelijk opdraaien voor zijn leugens, terwijl Harvey en Rachel de problemen op kantoor oplossen. Voor de rest is dit seizoen weet wat je van Suits kunt verwachten: goed geschreven dialogen, plotwendingen, spanning en grappen.

Vind Suits in Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu