Netflix-tips van juli: Stranger Things, Orange is the New Black en meer

Erwin Vogelaar
31 juli 2019, 19:11
3 min leestijd
Netflix-tips van juli: Stranger Things, Orange is the New Black en meer

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van juli 2019. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips juli 2019

Nu de temperatuur weer naar redelijke waarden is gedaald, is het tijd om de series en films in te halen die je mogelijk hebt gemist in juni. Wat dacht je van het allerlaatste seizoen van Orange is the New Black, nieuwe avonturen in Stranger Things en de Fab 5 in Queer Eye? Er is genoeg keuze.

1. Stranger Things (seizoen 3)

De kinderen uit Stranger Things zijn inmiddels wat ouder en beginnen relaties te krijgen. Daarnaast is er een enorm nieuw winkelcentrum in de stad geopend. Genoeg om te beleven dus. Helaas staat het kwaad uit de Upside Down niet stil en moeten de geliefde personages in teams de dag redden. Deze keer staat hen namelijk een groter monster dan ooit te wachten.

Vind Stranger Things op Netflix

2. Queer Eye (seizoen 4)

Netflix krijgt geen genoeg van de Fab 5 en wij ook niet. De heren zijn terug om een reeks nieuwe ‘helden’ te helpen. Dat doen ze onder andere door ze een make-over te geven, maar ook door hun huis aan te pakken en zelfs hun psychologische barrières te doorbreken. En dat allemaal binnen een week!

Vind Queer Eye op Netflix

3. Orange is the New Black (seizoen 7)

Het is even slikken, maar de gevangenisdeuren van Orange is the New Black sluiten voorgoed. Dit zevende seizoen is de allerlaatste keer dat je jouw favoriete gevangenen uit deze vrouwengevangenis ziet. Met ditmaal Piper die went aan haar leven buiten de tralies, maar natuurlijk ook nog een hoop avonturen voor de rest die niet zoveel geluk heeft.

Vind Orange of the New Black op Netflix

4. Blade Runner 2049

Harrison Ford is terug voor het vervolg op klassieker Blade Runner. Deze keer speelt hij echter niet de hoofdrol. Die eer is voor Ryan Reynolds. Hij speelt een Remnant die andere Remnants opspoort om ze te stoppen. Hij stuit echter op een geheim dat de gehele toekomst kan veranderen.

Vind Blade runner 2049 op Netflix

5. The Fresh Prince of Bel-Air

Er is een stapel klassieke komedieseries op Netflix verschenen. Eén daarvan is The Fresh Prince of Bel-Air. Met die catchy theme song die je waarschijnlijk deels kan mee rappen. Je denkt wellicht dat de serie erg verouderd is, maar dit is zo’n show die tijdloos blijft. De grappen en bovenal de onverwachts emotionele momenten zijn nog steeds ijzersterk.

Vind The Fresh Prince of Bel-Air op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu