De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit zijn onze 5 Netflix-tips van juni 2017

Erwin Vogelaar
29 juni 2017, 21:12
3 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van juni 2017

Ook in de zomer blijven we Netflix kijken, zodat we de beste series en films kunnen aanraden. Dit zijn onze Netflix-tips van juni 2017.

Lees verder na de advertentie.

Onze Netflix-tips juni 2017

Er zijn in juni weer een hoop series en films op Netflix verschenen, maar daarnaast was het bedrijf nog meer in het nieuws. Netflix gedraagt zich namelijk steeds meer als een standaard televisienetwerk. Kijkcijfers zijn belangrijker en series die niet goed genoeg presteren, worden stopgezet. Daarom komen er helaas geen nieuwe seizoenen van The Get Down, Sense8 en Girlboss. Tijd om te treuren heb je echter niet, want je moet de volgende tips checken.

1. The Flash (seizoen 1 en 2)

Lange tijd stond alleen Arrow op Netflix. Deze DC-superheldenserie is echter de start van een heel universum aan series, met op dit moment Supergirl, Legends of Tomorrow en natuurlijk The Flash. Deze laatste is onze favoriet.

The Flash is de snelste mens op aarde, maar de schurken die hij tegenkomt zijn vaak net een stapje sneller. Samen met ‘Team Flash’ probeert superheld Barry Allen de dag en soms de hele wereld te redden. Hoe verder de serie gaat, hoe minder je moet nadenken over de logica van alles wat er gebeurt. Geniet gewoon van de leuke personages, verrassende gastrollen en voornamelijk de cross-overs met de andere series in dit toffe universum.

Vind The Flash op Netflix

2. Orange is the New Black (seizoen 5)

Dit jaar pakt Orange is the New Black het anders aan en dat werkt goed. Na de schokkende gebeurtenissen van het vorige seizoen nemen de vrouwen van Litchfield het heft in eigen handen. Ze organiseren een opstand en verzinnen zelf de regels. Dit zorgt voor een hele andere sfeer, waardoor veel personages een andere kant van zichzelf laten zien. Ook verfrissend is dat het hele seizoen zich in enkele dagen afspeelt. Maar vergis je niet: in die dagen gebeurt er een hele hoop.

https://www.youtube.com/watch?v=1fyD5W3lVcI

Vind Orange is the New Black

3. Life, Animated

Deze mooie documentaire volgt een autistische jongen, wiens ouders dachten dat hij nooit goed zou kunnen communiceren. Tot bleek dat hij kon praten via Disney-films. De documentaire gaat over de kracht van de talloze mooie animatiefilms die Disney heeft gemaakt, maar ook over het openstaan voor mensen die anders denken en communiceren. Kijk wel uit, want na het kijken van deze documentaire wil je direct alle Disney-films gaan kijken. We hebben je gewaarschuwd.

Vind Life, Animated op Netflix

4. Supergirl (seizoen 1 en 2)

Arrow is heel serieus, The Flash is al wat luchtiger, maar pas echt vrolijk wordt het met Supergirl. Grotendeels losstaand van de andere series, gaat Supergirl over het nichtje van Superman. Ze leert in deze serie op haar eigen benen te staan als superheld, maar ook als journalist. Hier is ze niet alleen in, want ze heeft onder andere haar zus en collega’s die haar bijstaan.

Leuk is ook dat veel bekende acteurs langskomen. Zo hebben de hoofdrolspelers uit Lois & Clark: The New Adventures of Superman toffe rollen en is de actrice die ooit Wonder Woman speelde hier de president. De ‘Girl of Steel’ steelt in deze serie razendsnel je hart.

Vind Supergirl op Netflix

5. Glow (seizoen 1)

Glow is van de mensen achter Orange is the New Black en draait ook weer volledig om een groep sterke vrouwen. Deze keer vrouwen die voor televisie worstelaars worden. Niet alleen is deze serie meer dan de moeite waard omdat Alison Brie de hoofdrol speelt, maar ook omdat de jaren 80-sfeer van het scherm druipt. Het is een grappige serie en je gaat al heel snel van alle personages houden.

https://www.youtube.com/watch?v=N5sVk6XXLKs

Vind Glow op Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu