De Samsung Galaxy S21 FE nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Trainspotting, Adventure Time en meer: onze Netflix-tips van juni 2018

Erwin Vogelaar
29 juni 2018, 19:32
3 min leestijd
Trainspotting, Adventure Time en meer: onze Netflix-tips van juni 2018

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van juni 2018.

Netflix-tips juni 2018

Heb je geen idee wat je moet kiezen op Netflix? We hebben weer vijf tips voor je op een rijtje gezet. Deze maand kijk je onder andere twee uitstekende tekenfilmseries van Cartoon Network, kun je filmklassieker Trainspotting aanzetten en is Queer Eye terug voor een tweede seizoen. Wat ga jij kijken?


  kooptip  

1. Queer Eye seizoen 2

De Fab 5 is terug om in acht nieuwe afleveringen acht nieuwe mensen te helpen. Dat doen de heren op verschillende vlakken. Het uiterlijk van de deelnemers krijgt een opknapbeurt, maar er wordt ook aan hun zelfvertrouwen gewerkt. Terwijl dat gaande is, krijgen de huizen een facelift.

De eerste aflevering van dit tweede seizoen start direct met een primeur: de mannen helpen voor het eerst een vrouw. In de overige afleveringen worden onder andere een transgender man, gamer en burgemeester van een klein stadje geholpen. Dit is pure feel good televisie. Geef je over aan de french tuck, avocado en een hoop tranen.

Vind Queer Eye op Netflix

2. Trainspotting

Filmklassieker Trainspotting is nu te bekijken op Netflix. In de film volg je Mark Renton (Ewan McGregor), die in Edinburgh probeert te overleven met drank, drugs en voetbal. Het is een trippy film, die je sowieso gezien moet hebben. Niet in de laatste plaats is het de uitstekende soundtrack waardoor deze film nog lang blijft hangen.

Vind Trainspotting op Netflix

3. Adventure Time seizoen 1-3

In Nederland staat deze serie bekend als ‘Tijd voor avontuur’, maar fans die kijken met de originele stemmen kennen het als Adventure Time. Dit is één van de slimste tekenfilmseries van Cartoon Network, over een jochie en een magische hond die samen avonturen beleven in een bijzonder land. In tegenstelling tot veel andere series, groeien de personages echt. Hoofdpersonage Finn is in de latere seizoenen een compleet andere jongen dan in seizoen 1.

Vind Adventure Time op Netflix

4. Sense8 finale

Nadat de bijzondere serie Sense8 vorig jaar na twee seizoenen werd geannuleerd, lieten fans massaal van zich horen. Die oproep heeft Netflix beantwoord door toch nog een finale te maken. Liefhebbers van de serie krijgen een bevredigend einde, in een film vol met humor, emotie, actie en liefde. De finale heeft alles wat Sense8 zo goed maakte en smaakt stiekem ook naar meer. Heb je Sense8 nog niet gekeken? Dan is dit het moment om de hele serie te bingen.

https://youtu.be/PHNo7HqmGyQ

Vind Sense8 op Netflix

5. Steven Universe seizoen 1

In Steven Universe draait alles om de Crystal Gems: een groepje magische figuren die de aarde beschermt van gevaren. Hoofdpersonage Steven is half mens, half Gem. Langzaamaan ontdekt hij niet enkel zijn speciale krachten, maar ook wat er met zijn moeder is gebeurd. Wat volgt is de meest liefdevolle, emotionele en bijzondere tekenfilmserie, die natuurlijk ook gewoon heel leuk is.

https://www.youtube.com/watch?v=JAY8AAjXLKQ

Vind Steven Universe op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?


  sponsored  
Sony Xperia XZ2

Ontdek ultiem entertainment met Sony

Je favoriete programma’s komen tot leven:

 • 5 inch Full HD+ HDR scherm
 • X-Reality for mobile
 • Krachtige stereo speakers
 • Bekijk de Sony Xperia XZ2 Compact

  Heeft dit artikel je geholpen?
  Reageer

  Lezersreacties

  Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

  Menu