Onze Netflix-tips van juni: Black Mirror, Dunkirk en Jessica Jones

Erwin Vogelaar
28 juni 2019, 14:58
3 min leestijd
Onze Netflix-tips van juni: Black Mirror, Dunkirk en Jessica Jones

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van juni 2019. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips juni 2019

Het is nooit te warm om Netflix te kijken. Daarom geven we je ook deze maand weer vijf kijktips. Onder andere met nieuwe afleveringen van het uitstekende Black Mirror, het laatste seizoen van Jessica Jones en het intense Dunkirk. Wat ga jij kijken?

1. Black Mirror (seizoen 5)

Black Mirror is terug met vijf nieuwe afleveringen. In deze serie wordt de duistere kant van technologie getoond, met elke aflevering een nieuwe nabije toekomst. Voor dit seizoen heeft Netflix toptalent gestrikt, met onder andere Anthony Mackie, Andrew Scott en Miley Cyrus. De afleveringen nemen onder andere een kijkje naar seks in virtual reality, de verwoestende werking van sociale media en de nare kant van fancultuur.

Vind Black Mirror op Netflix

2. When They See Us

Deze nieuwe documentaireserie van Netflix gaat over de zogenoemde Central Park Five: vijf zwarte mannen die in 1989 werden beschuldigd van het verkrachten van een witte vrouw. Na jarenlange processen bleken ze uiteindelijk onschuldig te zijn en werden ze uit de gevangenis vrijgelaten. Een belangrijke documentaire over een kwalijke gebeurtenis.

Vind When They See Us op Netflix

3. Neon Genesis Evangelion

Fans van Neon Genesis Evangelion sprongen een gat in de lucht toen Netflix alle afleveringen toevoegde. Deze anime uit 1995 speelt zich af in een toekomstig Japan, jaren nadat er een grote ramp heeft plaatsgevonden. De kijker volgt Shinji, een tiener die in een grote mecha stapt om tegen aliens te vechten. Het is een van de meest geliefde animeseries aller tijden, dus zeker het kijken waard.

Vind Neon Genesis Evangelion op Netflix

4. Dunkirk

De Christopher Nolan-film Dunkirk biedt een kijkje naar een intense gebeurtenis tijdens de Tweede Wereldoorlog. Specifiek gaat de film over het een groep geallieerde soldaten die op het strand van Dunkirk wachten op evacuatie. Daar gaat het echter snel mis. De film volgt verschillende verhaallijnen op het strand, op zee en in de lucht die op sublieme wijze door elkaar heen zijn geweven.

Vind Dunkirk op Netflix

5. Jessica Jones (seizoen 3)

Alle Marvel-series van Netflix zijn geannuleerd, maar toen was het derde seizoen van Jessica Jones al in productie. Gelukkig maar, want dit wil je niet missen. Jessica en Trish ruilen hun rollen in de wereld om. Jessica moet het door een aanval rustiger aan doen, terwijl Trish juist de superheld in haarzelf vindt.

Vind Jessica Jones op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu