Dit zijn onze 5 Netflix-tips van maart 2017

Erwin Vogelaar
31 maart 2017, 17:20
3 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van maart 2017

Het aanbod van Netflix groeit razendsnel. Daarom geven wij maandelijks onze tips. Vandaag onze Netflix-tips van maart 2017.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips maart 2017

Aangezien wij toch al veel te veel Netflix kijken, geven we je maandelijks tips uit het enorme aanbod. Zo hoef je er zelf niet doorheen te spitten om iets leuks te vinden. Met deze maand drie films en twee series die in maart zijn toegevoegd en je echt gezien moet hebben.

1. American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

Deze miniserie gaat over het waargebeurde verhaal rond de rechtszaak van O.J. Simpson, die verdacht werd van de moord op zijn ex-vrouw en haar vriend. De serie valt op door de kwaliteit die er aan alle kanten afdruipt. Bekende acteurs zoals Cuba Gooding Jr., John Travolta, Sarah Paulson en David Schwimmer zetten iets subliems neer met uitstekend geschreven dialogen. En ook al ken je het verhaal al: de serie weet van het begin tot het eind spannend te blijven.

https://www.youtube.com/watch?v=nAyn1gDBc7s

Vind American Crime Story: The People v. O.J. Simpson op Netflix

2. Finding Dory

Het vervolg op Disney’s Finding Nemo is minstens zo leuk als het origineel. Dit deel draait volledig om Dory, de blauwe vis met een bijzonder slecht geheugen. Ze begint zich namelijk toch dingen te herinneren over haar verleden en zo komt ze erachter dat ze een familie heeft. Dit is de start van een avontuur, waarin ze samen met met Marlin en Nemo op zoek gaat naar haar vader en moeder en vooral ook naar haarzelf. Het resultaat is een fijne film voor jong en oud.

Vind Finding Dory op Netflix

3. Love seizoen 2

De fijne komedieserie Love is terug voor een tweede seizoen. Hoewel er niet altijd wat te lachen valt in de relatie tussen hoofdpersonages Mickey en Gus, weet de serie je toch telkens met een glimlach achter te laten. Dit seizoen duikt verder in de motivaties en moeites die de hoofdpersonages hebben, wat de reden is waarom hun relatie zo moeilijk gaat. Heb je het eerste seizoen helemaal gemist? Dan wordt het hoog tijd om deze toch eens te gaan kijken.

Vind Love op Netflix

4. Straight Outta Compton

In de jaren tachtig was er een groep artiesten die de hip-hop-cultuur voor altijd op zijn kop ging zetten. Deze film gaat over deze rappers als Ice Cube, Dr. Dre en Eazy-E, die opstonden tegen de autoriteiten en de groep N.W.A. vormden. Als je van muziek houdt en ook maar een beetje geïnteresseerd bent in dit genre, dan moet deze film echt zien.

Vind Straight Outta Compton op Netflix

5. Black Swan

Black Swan is een behoorlijk intense film over een ballerina die tot het uiterste gaat voor haar rol in het Zwanenmeer. Natalie Portman speelt de hoofdrol fantastisch, maar ook haar tegenspeler Mila Kunis is uitstekend. De film is prachtig gefilmd en wordt steeds heftiger als Portman’s personage niet enkel op het toneel maar ook in haar hoofd doordraait. De film is geregisseerd door Darron Aronofsky. Zijn werk bestaat onder andere uit de films Requiem for a Dream, The Fountain en The Wrestler. Dus je weet dat je iets bijzonders gaat kijken.

Vind Black Swan op Netflix

Lees het laatste nieuws over Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu