Dit zijn onze 5 Netflix-tips van maart 2018

Erwin Vogelaar
26 maart 2018, 20:18
3 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van maart 2018

Maart was een topmaand voor het aanbod op Netflix. Het is dus best lastig om de vijf beste series en films te kiezen, maar dit zijn onze tips van maart 2018.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips maart 2018

In maart is weer een hoop tofs op Netflix verschenen. Aangezien we ons tot vijf favorieten beperken, hebben onder andere het tweede seizoen van Jessica Jones en het derde seizoen van Love het net niet gehaald. Wel hebben we een spannende serie uit België, een bizarre documentaire en eindelijk een echt goede Netflix-film uitgekozen.

1. Annihilation (film)

In de Verenigde Staten draait Annihilation in de bioscoop, maar in Nederland kun je de film direct op Netflix kijken. Dat raden we aan, want het is een topfilm. Een groepje wetenschappers en soldaten gaat een vreemd gebied in waar de regels van de natuur niet kloppen. De film is onvoorspelbaar, goed geacteerd en ziet er ook nog eens top uit. Annihilation is gemaakt door de maker achter Ex Machina, en Oscar Isaac doet ook weer mee. De hoofdrol is deze keer voor Natalie Portman.

Vind Annihilation op Netflix

2. Tabula Rasa (seizoen 1)

De Belgische serie Tabula Rasa gaat over de jonge vrouw Mie, die door een ongeluk lijdt aan geheugenverlies. Toch is ze mogelijk de enige sleutel in een verdwijningszaak. Dat is een uitstekend recept voor een spannende serie, waarin je als kijker nooit weet wie je kunt vertrouwen en wat er precies is gebeurd. Aan het eind vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Als je echter goed oplet, zie je de hele serie door hints.

Vind Tabula Rasa op Netflix

3. Nailed It (seizoen 1)

Netflix heeft nu een eigen bakprogramma. Net als Heel Holland Bakt strijden thuisbakkers in deze serie tegen elkaar om een prijs. In tegenstelling tot het aandoenlijke programma van Omroep Max kunnen de bakkers in Nailed It er helemaal niets van. Ze moeten prachtige baksels van professionele bakkers namaken, maar dat gaat natuurlijk helemaal mis. Nailed It is extreem Amerikaans en schreeuwerig, maar ook hilarisch en we hopen we dat er nog veel meer seizoenen van komen.

Vind Nailed It op Netflix

4. Wild Wild Country (miniserie)

Wild Wild Country is de nieuwste documentairehit op Netflix. De serie vertelt het verhaal over hoe een sekscult onder leiding van Bhagwan groeit in een klein Amerikaans dorpje, waardoor het dorpje compleet wordt overgenomen. Het is een bizar verhaal waarin je over de ene naar de andere verbazing struikelt en het bijna ongeloofwaardig wordt. Toch is het allemaal echt gebeurt. Wild Wild Country is een goed gemaakte miniserie zonder opvulling, waardoor je gekluisterd aan je televisie blijft kijken.

Vind Wild Wild Country op Netflix

5. Terrace House: Opening New Doors

De fijnste realityserie op Netflix is terug. Terrace House: Opening New York heeft een nieuw huis en nieuwe bewoners, maar het concept is hetzelfde: je volgt zes Japanse jongeren die werken aan hun carrières, relaties en persoonlijke groei. Het is de liefste en fijnste realityshow ooit, omdat er geen prijzen te winnen zijn en bewoners alleen naar huis gaan als ze er zelf voor kiezen.

Je moet het helaas wel met deze trailer zonder ondertiteling doen, want qua promotie voor deze serie schiet het nog niet heel erg op. Laat je daar echter niet door afschrikken, want het is weer genieten geblazen.

Vind Terrace House: Opening New Doors op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen maanden hieronder. Heb je ook al onze nieuwe Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu