De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Onze Netflix-tips van maart: Love, Death + Robots, The OA en Queer Eye

Erwin Vogelaar
28 maart 2019, 14:01
3 min leestijd
Onze Netflix-tips van maart: Love, Death + Robots, The OA en Queer Eye

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van maart 2019.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips maart 2019

Heb je geen idee wat je moet kiezen op Netflix? We hebben weer vijf tips voor je op een rij gezet. Met deze maand onder andere een flinke reeks animatiefilmpjes vol robots, meer mysterie in het tweede seizoen van The OA en de terugkeer van Luther.

1. Love, Death + Robots (seizoen 1)

Deze achttien animatiefilmpjes gaan allemaal over liefde, dood en robots, maar verder hebben ze niets met elkaar te maken. De afleveringen zijn namelijk allemaal door een andere filmmaker gemaakt, en vertellen in zeven tot zeventien minuten een eigen verhaal. Vervang ‘love’ overigens maar gerust met ‘sex’, want deze animatiefilmpjes zijn absoluut niet geschikt voor kinderen. Dit is overigens de eerste keer dat Netflix experimenteert met een willekeurige volgorde van afleveringen.

LOVE DEATH + ROBOTS | Official Trailer | Netflix

Vind Love, Death + Robots op Netflix

2. The OA (seizoen 2)

We hebben er even op moeten wachten, maar het tweede seizoen van The OA is eindelijk te kijken. Na de uitvoering van de Movements in de cliffhanger van het vorige seizoen, is het OA gelukt om naar een andere dimensie te reizen. Daar verloopt echter niet alles volgens plan, waardoor OA wordt opgesloten. Dit seizoen volgt daarnaast een detective die een missend kind zoekt. Wellicht kunnen ze elkaar helpen? En hoe zit het met de jongens en BBA die achterbleven?

The OA | Deel 2 - Officiële trailer [HD] | Netflix

Vind The OA op Netflix

3. Queer Eye (seizoen 3)

De Fab 5 is terug! Dit seizoen rijden de heren naar Kansas City om daar mensen te helpen om hun leven weer op orde te krijgen. Dat doen ze niet alleen door hen een make-over te geven en hun huis op te knappen, maar voornamelijk door hun zelfverzekerdheid een boost te geven. Met dit seizoen een meer diverse groep mensen dan ooit.

Queer Eye: Seizoen 3 | Trailer [HD] | Netflix

Vind Queer Eye op Netflix

4. Luther (seizoen 5)

Idris Elba heeft zijn herkenbare jas weer aangetrokken om nogmaals als detective Luther de strijd met de onderwereld aan te gaan. In dit nieuwe seizoen worden zijn vrienden daarbij betrokken, of hij dat nou wil of niet. Ook keert iemand uit zijn verleden terug om alles op z’n kop te zetten.

LUTHER Series 5 | OFFICIAL TRAILER - BBC

Vind Luther op Netflix

5. Santa Clarita Diet (seizoen 3)

Santa Clarita Diet is terug voor een derde seizoen. Sheila is nog steeds een zombie, maar wat als Joel dat ook wordt? Dan kunnen ze in theorie een eeuwigheid bij elkaar blijven. In dit seizoen leren we onder andere meer over de mensen die op eigen houtje proberen de zombie-uitbraak te stoppen.

Santa Clarita Diet: Season 3 | Official Trailer [HD] | Netflix

Vind Santa Clarita Diet op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu