De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Onze Netflix-tips van mei: Undercover, Lucifer en The Society

Erwin Vogelaar
31 mei 2019, 15:21
3 min leestijd
Onze Netflix-tips van mei: Undercover, Lucifer en The Society

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van mei 2019. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips mei 2019

Deze maand hebben we natuurlijk aandacht voor Undercover, maar er is nog veel meer te kijken. Zo zijn Lucifer en She’s Gotta Have It terug met nieuwe seizoenen en is er ook nog wat te lachen.

1. Undercover (seizoen 1)

Netflix zet voor het eerst een Nederlandse serie op het platform als Netflix Original. Het gaat om Undercover met onder andere Frank Lammers en Anna Drijver. De serie volgt drugscrimineel Ferry Bouman: een van de grootste xtc-producenten ter wereld. Plots krijgt hij nieuwe buren, twee undercover-agenten die zich voordoen als een stelletje. Dat zorgt voor een spannende serie, waarin je nooit weet waar je aan toe bent.

Vind Undercover op Netflix

2. Lucifer (seizoen 4)

Het leek er even op dat populaire serie Lucifer zou stoppen. Toen redde Netflix de show van verdoemenis met een heel nieuw seizoen. Tom Ellis keert terug als de charismatische Lucifer Morningstar, die samen met de politie vreemde zaken oplost. De makers maken direct gebruik van de extra mogelijkheden die Netflix biedt vergeleken met kabeltelevisie. Zo moeten de hoofdpersonages onder andere op onderzoek in een nudistenkolonie.

Vind Lucifer op Netflix

3. The Society (seizoen 1)

Een groep tieners gaat op schoolreisje, maar hun busrit wordt plots afgekapt waarna ze terug worden gebracht. Tenminste, dat denken ze. Al hun ouders blijken verdwenen te zijn en alle wegen zijn op mysterieuze wijze afgesloten. Plots moeten ze met elkaar zien te overleven en dat gaat natuurlijk niet lang goed. De serie is een soort moderne versie van het boek Lord of the Flies.

Vind The Society op Netflix

4. She’s Gotta Have It (seizoen 2)

Nola Darling is terug in het tweede seizoen van deze waanzinnige serie van Spike Lee. In de eerste aflevering gaat het nog goed in haar relatie met Opal, maar er beginnen ook scheuren te vertonen. Ondertussen raakt Mars zijn baan en woning kwijt, en klopt hij bij Nola aan voor hulp. Hoe combineert ze de liefdes van haar leven met haar kunst? Natuurlijk is er dit seizoen ook weer een grote rol voor muziek.

Vind She’s Gotta Have It op Netflix

5. Patrick Laureij – Dekking Hoog

Er staat weer een hele sloot aan Nederlandse stand-upcomedy op Netflix en wij plukken daar er eentje uit. De Rotterdamse Patrick Laureij is wellicht niet zo bekend als de andere namen, maar dat zal binnenkort waarschijnlijk snel veranderen. Kijk Dekking Hoog om te snappen waarom. Een show vol vol heerlijke, droge humor.

Vind Dekking Hoog van Patrick Laurreij op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu