Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Dit zijn onze 5 Netflix-tips van oktober 2017

Erwin Vogelaar
30 oktober 2017, 19:24
3 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van oktober 2017

Niet alleen het tweede seizoen van Stranger Things is nu op Netflix te zien. We hebben namelijk nog meer Netflix-tips, die in oktober 2017 verschenen.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips oktober 2017

De kans is groot dat je het tweede seizoen van Stranger Things er het afgelopen weekend al doorheen hebt gejast. Het zal je ook niet verrassen dat deze serie op de eerste plek staat deze maand. Er is echter nog meer toegevoegd Netflix. Zoals een spannende en intrigerende serie over moordenaars, een komedie uit Engeland, een film van Tarantino en een belangrijke documentaire.

1. Stranger Things (seizoen 2)

Stranger Things is terug en dat moeten we weten ook. Niet alleen is het tweede seizoen met negen afleveringen nu te bekijken, maar Netflix heeft ook een talkshow voor als je klaar bent en komt zelfs met een podcast. Maar is het tweede seizoen deze hype wel waard?

Daar kunnen we kort over zijn: ja. Hoewel het seizoen even op gang moet komen, is het weer genieten geblazen. Enkele nieuwe personages houden de show fris, terwijl de bekende personages verder worden uitgediept. Dit seizoen draait voornamelijk om Will, die in het eerste seizoen maar een kleine rol had. Gelukkig kan ook dit joch uitstekend acteren. Wij zijn er ondersteboven van.

https://www.youtube.com/watch?v=_VwgEkuG2n8

Vind Stranger Things op Netflix

2. Mindhunter (seizoen 1)

In de nieuwe serie Mindhunter, volg je een fbi-agent op een missie. Hij wil namelijk leren van seriemoordenaars, om zo soortgelijk gedrag bij anderen te spotten en hopelijk toekomstige moorden te voorkomen. Dit resulteert in een intense serie, met als belangrijkste onderdeel de goed geacteerde gesprekken met de moordenaars. Ook de wisselwerking tussen het privéleven van de agent en de zieke figuren die in zijn hoofd blijven spoken is mooi neergezet. De serie kijkt lekker weg en heeft een opvallend fijne soundtrack.

Vind Mindhunter op Netflix

3. The Death and Life of Marsha P. Johnson

In deze documentaire volg je Victoria Cruz, die alles op alles zet om erachter te komen wat er met Marsha P. Johnson is gebeurd. Haar lijk is in 1992 in een rivier gevonden, maar deze zaak is nooit opgelost. Nu is het jaren later tijd voor duidelijkheid. Deze documentaire is belangrijk, omdat je op deze manier meer leert over iemand die veel heeft betekent voor de lgbtq-beweging. Ook is de documentaire actueel, omdat geweld tegen transgender personen nu nog altijd een onderbelicht probleem is en daar meer bewustwording voor nodig is.

Vind The Death and Life of Marsha P. Johnson op Netflix

4. The IT Crowd (5 seizoenen)

In deze komische Britse serie volg je een paar werknemers van de IT-afdeling van een groot bedrijf. Ze zijn sociaal ongemakkelijk, voelen zich goed in de kelder en worden geleid door iemand die helemaal niets weet over computers. Hoewel de serie voornamelijk speelt met stereotypes, zijn de grappen goed en kijkt het lekker weg. Met maar zes afleveringen per seizoen ben je er ook zo doorheen.

Vind The IT Crowd op Netflix

5. The Hateful Eight

In deze film van Quentin Tarantino worden acht vreemden opgesloten in een hut tijdens een gemene sneeuwstorm. De film speelt zich jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog af, maar de spanning van die strijd hangt nog voelbaar in de lucht. Omdat de film zich grotendeels in de hut afspeelt, draait alles om de personages en de dialogen. Je hebt geen idee wie er de waarheid spreekt en of iedereen is die ze zeggen te zijn. Het is niet Tarantino’s beste werk, maar door de goede personages en de talloze twists blijf je geboeid.

Vind The Hateful Eight op Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu