De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Onze Netflix-tips van oktober: Sabrina, Bodyguard en Daredevil

Erwin Vogelaar
30 oktober 2018, 19:30
3 min leestijd
Onze Netflix-tips van oktober: Sabrina, Bodyguard en Daredevil

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van oktober 2018.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips oktober 2018

Heb je geen idee wat je moet kiezen op Netflix? We hebben weer vijf tips voor je op een rij gezet. Met deze maand een reeks spannende series. Zowel bovennatuurlijk met Chilling Adventures of Sabrina en The Haunting of Hill House, maar ook gruwelijk realistisch met Bodyguard. En nog meer.

1. Chilling Adventures of Sabrina

Vergeet alles wat je weet over Sabrina: The Teenage Witch. Hoewel deze nieuwe Netflix-serie een hoop herkenbare elementen bevat, zoals een tienerheks, haar twee tantes en een zwarte kat, gaat Chilling Adventures of Sabrina een hele andere kant op dan die oude komedieserie.

Deze adaptatie van de stripboeken is een stuk duisterder. Het gaat over de jonge Sabrina, half sterveling en half heks, die moet kiezen tussen haar vrienden en de Dark Lord. De serie speelt af in hetzelfde universum als Riverdale, maar dan met een flinke laag horror.

De serie valt voornamelijk op door de waanzinnige cast. Onder andere Kiernan Shipka (Mad Man) als Sabrina, maar ook Michelle Gomez (Doctor Who) als een uitstekende slechterik en Miranda Otto (The Lord of the Rings) als de strenge tante Zelda.

Vind Chilling Adventures of Sabrina op Netflix

2. The Haunting of Hill House

Over horror gesproken: The Haunting of Hill House is ook enorm spannend. De serie gaat over een eng huis en het gezin dat daar woonde. Michiel Huisman speelt één van de kinderen, die is opgegroeid tot een schrijver die boeken schrijft over het bovennatuurlijke. Het gezin moet nu weer bij elkaar komen en leren omgaan met het trauma dat ze in het huis hebben opgedaan. Durf jij dit met het licht uit te kijken?

Vind The Haunting of Hill House op Netflix

3. Bodyguard

Zoek je spanning zonder bovennatuurlijke krachten, dan ben je bij Bodyguard aan het juiste adres. Richard Madden (Game of Thrones) speelt in deze serie de lijfwacht van de Britse minister van Binnenlandse Zaken. Zij maakt beslissingen over de bevoegdheid die veiligheidsdiensten moeten krijgen om terreur te stoppen. Verwacht een thriller vol wendingen en sterk acteerwerk.

Vind Bodyguard op Netflix

4. Daredevil

Met het derde seizoen van Daredevil is de serie weer op de juiste plek. Het vorige seizoen viel wat tegen, maar nu Wilson Fisk uit de gevangenis stapt is het weer ouderwets genieten geblazen. Matt wil geen Daredevil meer zijn, maar kan deze kant van zichzelf toch niet loslaten. Helemaal als hij er achterkomt dat zijn aartsrivaal weer op vrije voeten is.

Vind Daredevil op Netflix

5. Elité

Als een openbare school instort, worden drie getroffen studenten overgeplaatst naar een prestigieuze privéschool. Daar gaat het al snel mis. Niet alleen omdat de rijke studenten de nieuwelingen niet zo mogen, maar vooral omdat één van de studenten dood wordt gevonden. Wat is er gebeurd?

Vind Elité op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu