De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Dit zijn onze 5 Netflix-tips van september 2017

Erwin Vogelaar
28 september 2017, 19:09
4 min leestijd
Dit zijn onze 5 Netflix-tips van september 2017

Deze maand staan onze Netflix-tips helemaal in het teken van series, met komedie, animatie, science-fiction en zelfs een true crime-parodie. Dit zijn onze Netflix-tips van september 2017.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips september 2017

Het zit de personages van onze serietips deze maand niet mee. Ze worden onterecht beschuldigd, komen terecht op de verkeerde plek en worstelen met hun gedachten. Toch maken ze allemaal een mooie persoonlijke reis mee in deze verschillende seizoenen. Deze reizen zijn vaak grappig, soms ontroerend en altijd de moeite waard. Met deze maand onder andere een nieuw seizoen van BoJack Horseman en eindelijk een nieuwe Star Trek-serie. Wat ga jij kijken?

1. The Good Place (seizoen 1 en 2)

Eleanor Shellstrop is dood. Gelukkig wordt ze wakker in ‘The Good Place’, het paradijs. Hier mogen enkel de meest onzelfzuchtige mensen in puur geluk leven. Eleanor komt er echter snel achter dat er een foutje is gemaakt, want ze heeft bijna nooit iets goeds gedaan. Hoe zorgt ze ervoor dat niemand achter haar geheim komt en hoe gaat ze haar plekje in The Good Place alsnog verdienen? Dat zie je in deze hilarische komedie, die alles net even anders doet.

Welke andere serie durft er namelijk een niet uit te staan hoofdpersonage op het scherm te zetten? The Good Place is origineel, erg grappig en nooit voorspelbaar. Het eerste seizoen is direct te bingen en van het tweede seizoen komt nu elke week een nieuwe aflevering beschikbaar.

Vind The Good Place op Netflix

2. Star Trek: Discovery (seizoen 1)

Star Trek is voor het eerst sinds twaalf jaar weer terug op televisie. Discovery speelt zich af voor de originele Star Trek-serie, met een hele crew aan nieuwe personages, een nieuw schip en een onbekend avontuur. Het hoofdpersonage (niet de kapitein!) is First Officer Michael Burnham. Ze is opgegroeid bij de Vulcans, maar is gewoon een mens. Ze probeert haar logica en menselijke emoties te combineren en dat gaat niet altijd even makkelijk als ze botst met de bemanning. Star Trek: Discovery zet elke week een nieuwe aflevering op Netflix, dus dit seizoen kun je helaas nog niet bingen.

Vind Star Trek Discovery op Netflix

3. BoJack Horseman (seizoen 4)

Het vierde seizoen van BoJack Horseman is weer ongekend goed. De verhaallijnen van de personages zijn zwaar en soms wat deprimerend, maar ook zo sterk. De manier waarop bepaalde onderwerpen besproken worden is niets minder dan uniek. En uiteraard is het ook gewoon een hele grappige serie. Niet in de minste plaats door de talloze grapjes die op de achtergrond plaatsvinden en waar je eigenlijk elk frame even voor op pauze moet zetten.

https://www.youtube.com/watch?v=Bf12qwPWDVI

Vind BoJack Horseman op Netflix

4. American Vandal (seizoen 1)

Het is je vast niet ontgaan dat true crime een ongekend populair televisiegenre is geworden, ook op Netflix. Series als Making a Murderer en The Keepers zuigen je in een complex waargebeurd verhaal en pluizen de gebeurtenissen beetje bij beetje uit. American Vandal is een parodie op dit genre, maar is veel beter dan je zou verwachten.

De misdaad in American Vandal gaat over een school, waar op de parkeergarage alle auto’s van de docenten bewerkt zijn met grafittipiemels. Een jongen wordt aangewezen als de duidelijke verdachte, maar heeft hij het wel echt gedaan? Hoewel American Vandal een grap is, blijkt de serie stiekem ook gewoon goed. Niet alleen is het overtuigend geacteerd, maar voor je het weet ben je aan het piekeren over de relaties tussen alle verschillende personages, het belang van getekende balharen en meer.

Vind American Vandal op Netflix

5. Final Fantasy XIV: Dad of Light (seizoen 1)

Een jongen wil graag beter contact met zijn gesloten vader. Daarom besluit hij hem een PlayStation 4 met Final Fantasy XIV cadeau te doen. Deze game speelt zich af in een grote online wereld waar spelers elkaar kunnen ontmoeten. Het idee van de jongen is dat hij, verborgen achter zijn gamepersonage, contact kan leggen met het personage van zijn vader om zo hopelijk meer over zijn leven te weten te komen. Het resultaat is een hele lieve serie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin game-beelden en het echte leven elkaar afwisselen.

Vind Final Fantasy XIV: Dad of Light op Netflix

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu