De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Onze Netflix-tips van september 2018: Maniac, Coco, Thor en meer

Erwin Vogelaar
28 september 2018, 21:33
4 min leestijd
Onze Netflix-tips van september 2018: Maniac, Coco, Thor en meer

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van september 2018.

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips september 2018

Heb je geen idee wat je moet kiezen op Netflix? We hebben weer vijf tips voor je op een rij gezet. Met deze maand de nieuwe animatieserie van de makers van The Last Airbender, een bizarre miniserie met Emma Stone en Jonah Hill en een emotionele film van Pixar.

1. The Dragon Prince/De Drakenprins

Fans van animatieserie The Last Airbender moeten opletten, want de makers zijn terug met een nieuwe serie. The Dragon Prince (‘De Drankenprins’ in de Nederlandse versie), gaat over een magische wereld waarin mensen en elven in strijd zijn. Twee menselijke prinsen en een elf treffen elkaar en ontdekken samen een geheim. Nu moeten ze met z’n drieën op pad om de wereld te redden.

De animatiestijl is even wennen, maar The Dragon Prince is een ijzersterke serie. Elk personage is goed ontworpen en geschreven. De verhaallijnen zijn tevens zowel leuk als spannend en smaken naar veel meer.

Vind The Dragon Prince op Netflix (gratis)

2. Coco

Coco is de nieuwste film van animatiestudio Pixar. De film gaat over het Mexicaanse jochie Miguel dat graag muziek wil maken. Zijn familie wil daar echter niets van weten. Dan komt hij erachter dat één van zijn voorouders muzikant was, waarna een bijzondere reis begint.

Op de dag van de doden (Día De Los Muertos) komt Miguel namelijk terecht op de plek waar mensen na de dood heen gaan. Daar moet hij op tijd zijn grootvader en zichzelf vinden, voordat hij niet meer terug kan. Coco is niet alleen een prachtig geanimeerde film, maar ook een echte tranentrekker.

Vind Coco op Netflix (gratis)

3. Maniac

Wat als er een pilletje was die alle mentale problemen oplost, zodat maanden of jaren therapie volgen niet meer nodig is? Twee personen starten om hun hele eigen redenen aan een medische proef voor deze pil. De één omdat hij het zwarte schaap van de familie is, de ander omdat ze verslaafd is aan één van de middelen die ze tijdens de proef uitdelen.

In de proef gaan de deelnemers in hun hoofd naar fantasiewerelden, waarin ze andere personages spelen en met hun problemen omgaan. De hierboven beschreven personages, gespeeld door Emma Stone en Jonah Hill, komen elkaar daar telkens tegen. Maniac is een bijzondere serie die door de fantastische stijl, het acteerwerk en de bizarheid meer dan de moeite waard is.

Vind Maniac op Netflix (gratis)

4. Thor Ragnarok

Thor is een lastige superheld om films over te maken, omdat hij afgezien van zijn looks niet bepaald van het scherm spat. Daarom viel de tweede Thor-film zo tegen. Toch moet je hem een nieuwe kans geven, want met regisseur Taika Waititi achter het stuur wordt Thor opnieuw uitgevonden als komisch genie.

In de film komt Thor terecht op een planeet waar hij moet vechten om te overleven. Daar zijn ook Loki en de Hulk terecht gekomen. Kunnen ze op tijd ontsnappen om Asgard te redden? Het resultaat is niet alleen komisch, want Thor Ragnarok heeft ook nog eens fantastische actiescènes. Wat wil je nog meer van een superheldenfilm?

Vind Thor Ragnarok op Netflix (gratis)

5. Bojack Horseman

Animatieserie Bojack Horseman is alweer terug voor het vijfde seizoen. Bojack is inmiddels de ster van een nieuwe televisieserie. Is dat echter de manier om hem gelukkig te maken? Natuurlijk niet. Elk personage maakt dit seizoen een persoonlijke reis mee. Princess Carolyn probeert moeder te worden, Diane gaat op zoek naar haar culturele achtergrond en Todd.. die beleeft zijn hele eigen avontuur.

Vind Bojack Horseman op Netflix (gratis)

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu