New York Times heeft eigen Android-applicatie

Wouter Nijsen
11 mei 2010, 20:25
1 min leestijd
New York Times heeft eigen Android-applicatie
New York Time laatste nieuws

Je Android-telefoon is bij uitstek geschikt voor het even snel lezen van het nieuws. Voor de liefhebbers van Nederlands nieuws zijn er diverse applicaties beschikbaar. Liefhebbers van het nieuws van de vooraanstaande krant The New York Times waren tot nu toe aangewezen op een RSS-feed of de mobiele website van deze krant. Sinds kort heeft The New York Times echter een eigen Android-applicatie die zo is ingericht dat je het nieuws optimaal mobiel kunt lezen. Niet alleen is de applicatie uitermate overzichtelijk ingedeeld maar wordt alle informatie ook nog eens snel geladen.

Wanneer je de applicatie start krijg je automatisch de sectie met het laatste nieuws te zien. Wil je graag en ander deel van The New York Times lezen, dan kun je de gewenste categorie kiezen via het menu, of door gebruik te maken van het pull-down menu dat bovenin het scherm te vinden is. Wanneer je een nieuwsitem selecteert krijg je het gehele artikel te zien. Hier is het tevens mogelijk te tekstgrootte aan te passen in small, medium, large en huge. Heb je een artikel gevonden dat je graag met je vrienden wilt delen dan kan dat via E-mail, Facebook of Twitter. Naast geschreven nieuws is het ook mogelijk om video-items te bekijken. Deze zijn eveneens met je sociale netwerk te delen.

Lees verder na de advertentie.

Gratis downloaden van The New York Times kan in de Android Market, of door onderstaande QR-code te scannen. Lees je dit artikel op je Android-telefoon en wil je direct downloaden, klik dan op deze downloadlink.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's