News360 versie 3.0 geeft ook nieuws van sociale netwerken weer
Redactie

News360 versie 3.0 geeft nu ook nieuws van sociale netwerken weerDe nieuwslezer News360 heeft een grote update gekregen met versie 3.0. Het is nu mogelijk om de sociale netwerken Twitter, Facebook en Google+ in de app te integreren zodat je ook nieuws op basis van deze bronnen krijgt aangeboden. Ook kan je nu een News360 account aanmaken zodat je al je apparaten met elkaar kunt laten synchroniseren. Versie 3.0 voor Android-telefoons brengt ook de ondersteuning van video’s met zich mee en de opties om artikelen te bewaren voor later. Ook het design is compleet aangepast.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


News360 ondersteunt uit zichzelf al duizenden nieuwsbronnen maar je kan ook Google Reader met de applicatie verbinden. Met versie 3.0 kan je ook je sociale netwerken en je Evernote-account laten scannen voor relevant nieuws. Al je persoonlijke voorkeuren worden opgeslagen in een persoonlijke grafiek die je kunt laten synchroniseren over al je apparaten en het internet. News360 is ook te gebruiken via een browser. Je kan er ook voor kiezen deze persoonlijke grafiek te delen met je vrienden.

Naast alle genoemde updates maakt het nieuwe design dat de app een stukje gemakkelijker te gebruiken is. De update van News360 is voorlopig nog alleen beschikbaar voor Android-telefoons, maar naar verwachting zal de tabletversie binnenkort volgen. Om de Android-app te gebruiken heb je minimaal Android 2.2 nodig.

Downloaden uit de Android Market: News360 for Phones (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.