De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

News360 versie 3.0 geeft ook nieuws van sociale netwerken weer

Redactie
2 november 2011, 18:54
1 min leestijd
News360 versie 3.0 geeft ook nieuws van sociale netwerken weer
News360 versie 3.0 geeft nu ook nieuws van sociale netwerken weer

De nieuwslezer News360 heeft een grote update gekregen met versie 3.0. Het is nu mogelijk om de sociale netwerken Twitter, Facebook en Google+ in de app te integreren zodat je ook nieuws op basis van deze bronnen krijgt aangeboden. Ook kan je nu een News360 account aanmaken zodat je al je apparaten met elkaar kunt laten synchroniseren. Versie 3.0 voor Android-telefoons brengt ook de ondersteuning van video’s met zich mee en de opties om artikelen te bewaren voor later. Ook het design is compleet aangepast.

News360 ondersteunt uit zichzelf al duizenden nieuwsbronnen maar je kan ook Google Reader met de applicatie verbinden. Met versie 3.0 kan je ook je sociale netwerken en je Evernote-account laten scannen voor relevant nieuws. Al je persoonlijke voorkeuren worden opgeslagen in een persoonlijke grafiek die je kunt laten synchroniseren over al je apparaten en het internet. News360 is ook te gebruiken via een browser. Je kan er ook voor kiezen deze persoonlijke grafiek te delen met je vrienden.

Lees verder na de advertentie.

Naast alle genoemde updates maakt het nieuwe design dat de app een stukje gemakkelijker te gebruiken is. De update van News360 is voorlopig nog alleen beschikbaar voor Android-telefoons, maar naar verwachting zal de tabletversie binnenkort volgen. Om de Android-app te gebruiken heb je minimaal Android 2.2 nodig.

Downloaden uit de Android Market: News360 for Phones (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu