De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Next Browser: het beste van de beste Android-browsers in één app

Gijs Ettes
30 mei 2013, 11:50
1 min leestijd
Next Browser: het beste van de beste Android-browsers in één app
unnamed

Next Browser is een Android-browser die is gemaakt door de makers van GO Launcher. De browser voegt vrijwel alle handige functies van populaire Android-browsers, zoals Chrome of Opera, samen tot één pakket.

Lees verder na de advertentie.

De startpagina van de Next Browser heeft om te beginnen drie handige tabs. De eerste bevat al je meest bezochte pagina’s zoals Chrome dat doet; de tweede bevat een ‘speed dial’-achtig menu met favorieten en een zoekbalk, en de derde tab bevat Next View. Dit is een RSS-feed die je zelf kunt samenstellen met voor jou interessante bronnen, waarvan het uiterlijk doet denken aan Flipboard.

De adresbalk heeft daarnaast handige suggesties bij het intikken van een adres. Als je naar rechts veegt over het scherm, krijg je al je geopende tabs te zien, en een veeg naar links opent de plugins die de Next Browser te bieden heeft. Dit zijn voorlopig alleen Evernote, Facebook en Pocket echter. GO Launchers Next Browser bevat ook een handige download-manager die je zelf laat bepalen waar je bestanden wilt opslaan.

De enige echt opvallende misser is fullscreen kunnen browsen, maar het gaat hier natuurlijk nog om een eerste versie; Go Launcher heeft de reputatie om zijn producten te blijven updaten en verbeteren. De Next Browser is al te gebruiken vanaf Android 2.2

Downloaden: Next Browser (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu