De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Nexus 10 van Asus opnieuw bevestigd, niet van Samsung’

Redactie
20 september 2013, 15:41
1 min leestijd
‘Nexus 10 van Asus opnieuw bevestigd, niet van Samsung’
Nexus 10 van Asus

De Nexus 10 van Asus wordt mogelijk toch realiteit. Al eerder ging het gerucht dat Samsung niet opnieuw de fabrikant van de Nexus 10 zou zijn. Zo zou de nieuwe Nexus 10 door Asus worden gemaakt en eind 2013 op de markt worden gebracht. Dat gerucht lijkt sterker te worden, mede omdat een belangrijker winkelketen in het Verenigd Koninkrijk een foto heeft getweet van de ‘ASUS Nexus 10 16GB’ uit het interne productsysteem.

De winkelketen, genaamd PC World, wil verder niet op het nieuws reageren. Het is echter de zoveelste keer dat er een Asus-lek omtrent de Nexus 10 openbaar wordt gemaakt. Asus is op dit moment de fabrikant van de Nexus 7 en heeft ook de Nexus 7 uit 2012 gemaakt. Asus staat bekend als een fabrikant die kwalitatief hoogstaande producten levert waar de Nexus-tablets een voorbeeld van zijn.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 10 van Asus: specificaties

Over mogelijke specificaties en nieuwe toevoegingen aan de tablet is helaas nog niets bekend, al is het te verwachten dat die specificaties meer dan prima zijn. Denk daarbij aan een scherm van 2560 —1600 pixels, 2GB aan werkgeheugen en een rappe Snapdragon 800-chip van Qualcomm.

Android 4.4 Kitkat wordt samen met de Nexus 7 naar verluidt in oktober geïntroduceerd. Het zou niet vreemd zijn om snel de nieuwe Nexus 10 op de markt te zien verschijnen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Nexus 10
Samsung Nexus 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu